Libnet.ro
UNICEF

17:15

Femeia cu CEI MAI FRUMOSI SANI DIN LUME a ajuns in Romania! (VIDEO INCENDIAR)

B1 B1,
Femeia cu CEI MAI FRUMOSI SANI DIN LUME a ajuns in Romania! (VIDEO INCENDIAR)

Femeia cu cei mai frumosi sani din lume a venit in Romania. Frumoasa Emily Ratajkowski, 26 de ani, filmeaza pe platourile la Castel Film un proiect care ar putea avea numele Welcome. continuă pe B1

Dezvaluiri uimitoare facute de iubita unuia dintre cei mai ravniti celibatari din lume: E nebun de-a dreptul! Dupa ce bea, incepe sa

Inca un mit a fost demontat. Barbatul perfect nu exista. Una dintre fostele iubite ale lui Lewis Hamilton, Veronica Valle, a facut dezaluiri incredibile cu privire la campionul de Formula 1. Desi.

Al cincelea cel mai mare diamant din lume a fost descoperit si valoreaza 40 de milioane de dolari

Al cincelea cel mai mare diamant din lume a fost descoperit intr-o mina din Lesotho si ar putea valora 40 de milioane de dolari, a afirmat producatorul global de diamante Gem Diamonds, potrivitGizmodo.

Faze tari: Acestea sunt cele mai neinspirate jucarii din lume, care au reusit sa socheze parintii; Parlamentar, surprins dormind bustean, in timpul unei sedinte; Cum a fost recreat ADN-ul unui sclav care a murit acum 200 de ani

Bicicleta furata l-a dat de gol ca era si hot de curent electric. Furtul unei biciclete i-a adus unui barbat din Giurgiu nu unul, ci doua dosare penale! De ce? Pentru ca, odata demascat, s-a dovedit ca hotul. Fluturii si moliile traiau si in urma cu 200 de milioane de ani, in aceeasi perioada cu primii dinozauri. Cea mai veche fosila a unui fluture descoperita pana in prezent sugereaza ca insectele au trait in aceeasi perioada cu.

A fost descoperit unul dintre cele mai mari diamante din lume. Bijuteria este evaluata la 33 milioane de euro

Unul dintre cele cinci cele mai mari diamante descoperite in lume, o gema de 910 carate, a fost extras recent din Lesotho, a anuntat, luni, compania miniera britanica Gem Diamonds. Piatra pretioasa,.

Alpinistul surprins de avalansa in Bucegi escaladase cei mai inalti munti din lume si se casatorise de curand

Daniel Rusu 30 de ani), alpinistul din Bucuresti, surprins sabata de o avalansa in Bucegi, era un sportiv experimentat, participase la mai multe expeditii in munti mai inalti de 7000 de metri printre care si varful Khan Tengri din Asia, al doilea cel mai inalt din lume.

Care este pretul unei cafele de la Starbucks in mai multe tari din lume

Compania Starbucks sustine ca produsele au aceeasi aroma intensa a cafelei, indiferent de locatie. Preturile difera insa de la tara la tara, arata Daily Mail. Elvetia inregistreaza cele.

Siberia: Termometrul din cea mai friguroasa localitate din lume s-a stricat. Temperaturile au ajuns la un pas de minimul record

Termometrul dintr-un izolat sat siberian cunoscut drept cea mai friguroasa localitate de pe Pamant s-a stricat dupa ce temperaturile au plonjat aproape de minimele istorice, noteaza Telegraph. Dispozitivul instalat de autoritati in Oymyakon ca atractie pentru turisti a cedat dupa ce a aratat saptamana aceasta -62 de grade Celsius.

Tanara care a luat cea mai mare nota din lume la examenul Cambridge, la Studii Media, este din Romania

O eleva de la Transylvania College din Cluj a obtinut cea mai mare nota din lume la examenul Cambridge de Studii Media.

Statistica alarmanta. Ultimii trei ani au fost cei mai caldurosi din istoria masuratorilor meteo

Ultimii trei ani au fost cei mai caldurosi din istoria masuratorilor meteo, a anuntat joi Organizatia Meteorologica Mondiala WMO), un organism specializat al ONU, relateaza site-ul agentiei.

Ultimii trei ani sunt cei mai calzi inregistrati vreodata (ONU)

Ultimii trei ani sunt cei mai calzi inregistrati vreodata si ritmul incalzirii globale constatat in aceasta perioada este exceptional, a avertizat joi ONU, potrivit AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )