Libnet.ro
UNICEF

10:30

Femeie talharita in scara unui bloc din Hunedoara. Agresorul a fost capturat de politisti

Adevărul Adevărul,
Femeie talharita in scara unui bloc din Hunedoara. Agresorul a fost capturat de politisti

O femeie in varsta de 74 de ani a fost talharita in scara unui bloc din Hunedoara. Autorul agresiunii a fost prins de politisti. continuă pe Adevărul

O femeie in varsta de 74 de ani a fost talharita in scara unui bloc din Hunedoara

O femeie in varsta de 75 de ani din Hunedoara a fost talharita vineri in scara unui bloc. Politia Municipiului Hunedoara a fost sesizata despre faptul ca, in zona unui bloc de locuinte unei femei i-a fost .

Un tanar dependent de droguri, gasit mort in holul unui bloc din Ploiesti. Ce spune politia

Un tanar in varsta de 27 de ani a fost gasit mort in holul unui bloc situat pe Bulevardul Bucuresti din Ploiesti. Barbatul era cunoscut drept consumator de etnobotanice. Politistii cred ca tanarul s-a sinucis.

Doua gradinite de stat din Capitala, inchise si amendate cu 10.000 lei. Functionau la parterul unui bloc

Zeci de micuti sunt in situatia de a nu mai putea merge la gradinita dupa ce Inspectoratul Scolar ISMB) a inchis doua gradinite care isi desfasurau activitatea la parterul unui bloc din sectorul 4.

Incendiu intr-un bloc din Mures. 13 oameni au ajuns la spital, printre care si patru copii - FOTO

Un incendiu a izbucnit, in aceasta dimineata, la un apartament dintr-un bloc din Mures, iar o scara intreaga de bloc a fost evacuata, fiind vorba de 34 de persoane.

CORONAVIRUS: Directorul unui spital din Wuhan a murit din cauza infectiei. Bilantul deceselor

Directorul unui spital din Wuhan, considerat a fi epicentrul epidemiei de coronavirus din China, a murit marti din cauza infectiei cu temutul virus, informeaza Reuters. Potrivit presei din China, barbatul.

Tanar lovit cu picioarele si lasat inconstient in fata unui club din Vaslui. A ajuns in stare grava la spital, iar medicii spun ca are nevoie de operatie pe creier

Un tanar de 29 de ani, din Vaslui, a fost batut fara mila, cu picioarele, de mai multi petrecareti, iar apoi a fost lasat inconstient in fata unui club din oras.

Bebelusul unui deputat din Republica Moldova a murit sufocat de mama sa

Bebelusul in varsta de sase luni al unui deputat din Republica Moldova a murit, duminica dimineata, .

EXPLOZIE intr-un BLOC de locuinte: S-a produs un INCENDIU de amploare (VIDEO)

O explozie puternica a avut loc, martimp, la etajul 2 al unui bloc de 4 etaje din Medgidia. Potrivit ISU Dobrogea explozia a fost urmata de un incendiu. intreg apartamentul a fost.

Un baiat de 16 ani a facut prapad pe un bulevard din Focsani. Baut si drogat, adolescentul s-a infipt cu un Touareg in parterul unui bloc

Un adolescent de 16 ani s-a infipt cu masina parintilor in parterul unui bloc din Focsani, dupa ce s-ar fi urcat baut si drogat la volan.

O femeie de 250 de kilograme din Olt, scoasa cu pompierii din casa. Imagini din timpul interventiei

Paramedicii ISU Olt au intervenit de urgenta, luni, la o pacienta din Valcea, intrucat echipajele SMURD din judet nu aveau dotarile necesare, scrie Gazeta Valceana. Ce s-a intamplat cu femeia. O femeie de 250 de kilograme din Olt, scoasa cu pompierii din casa Angajatii ISU Valcea au fost solicitati sa transporte luni o femeie de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )