Libnet.ro
UNICEF

08:30

Fetele mai putin cunoscute ale lui Florin Piersic jr, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Adevărul Adevărul,
Fetele mai putin cunoscute ale lui Florin Piersic jr, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Actorul Florin Piersic jr da nastere multor personaje diferite in spectacolul Freak Show, considerat unul dintre cele mai bune one-man-show-uri din ultimii ani pe scena teatrului romanesc. Adevarul il provoaca sa dezvaluie si mai multe fete ale sale, intr-o discutie la Adevarul Live, de la ora 14. continuă pe Adevărul

La televizor nu ai spune niciodata ca are 80 de ani. Cum arata Florin Piersic fara machiaj

Toata viata, Florin Piersic si-a mentinut o imagine perfecta. Don Juan al cinematografiei romanesti, marele actor a aratat impecabil si, chiar daca acum are o varsta onorabila, la ultimele sale aparitii s-a tinut bine si.

Turcia indeplineste mai putin de jumatate din criteriile pentru liberalizarea regimului de vize cu UE

Turcia indeplineste mai putin de jumatate din conditiile pentru liberalizarea regimului de vize cu Uniunea Europeana, cu doar 10 zile inainte de termenul limita pentru indeplinirea acestor criterii, a declarat joi, in Parlamentul European, Marta Cygan, director in cadrul departamentului de migratie si afaceri interne al Comisiei Europene, relateaza Reuters, preluata de Agerpres. Uniunea Europeana a promis luna trecuta liberalizarea regimului de vize pentru cetatenii turci, pana la sfarsitul lunii iunie, in schimbul angajamentului Ankarei de a lua inapoi toti migrantii ce debarca in Grecia, venind dinspre Turcia, cu conditia indeplinirii de catre Turcia a tuturor criteriilor ramase.

Productia metalelor, printre cele mai putin profitabile industrii. Piata si-ar putea reveni dupa 2018

Sectorul productiei de metale este unul dintre cele mai putin profitabile din lume si cu cele mai mari datorii. Din 94 de industrii, acest sector se plaseaza pe pozitia a 90-a, potrivit unei analize realizata de Coface.

Serial Rl. Interviu cu Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primaria Sectorului 1: Se discuta doar despre anchete in justitie si mai putin de programe si proiecte

Romania libera va prezinta o serie de interviuri realizate cu candidatii la primariile de sector ale Capitalei. Candidatul PNL pentru Sectorul 1, Alexandru Nazare, este un politician tanar, are 35 de ani, cu o vasta experienta in administratie, fiind ministru al transporturilor in guvernul Mihai Razvan Ungureanu. El vine din vechiul PDL, a fost europarlamentar in perioada decembrie 2008-iulie 2009 si a initiat principalul proiect cu fonduri europene de care beneficiaza Sectorul 1: extinderea liniei 4 de metrou Gara de Nord-1 Mai-Jiului-Straulesti.

O inovatie este pe cale sa ajunga si in Romania: case construite in mai putin de o zi. Cand va fi posibil?

O echipa de studenti din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii din Bucuresti planuieste sa construiasca in Romania primele case cu ajutorul unei imprimante 3D, o tehnologie folosita deja in mai multe proiecte ambitioase pe pietele din Asia, dar.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )