Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fiat Chrysler, investigat in SUA in scandalul emisiilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fiat Chrysler, investigat in SUA in scandalul emisiilor

Grupul Fiat Chrysler Automobiles este investigat de Departamentul de Justitie din Statele Unite pentru ca nu a dezvaluit ca foloseste un software care nu respecta standardele referitoare la emisiile automobilelor, potrivit unor persoane apropiate. continuă pe Wall-Street Ro

Volkswagen: Acord de 4,3 miliarde de dolari in SUA in scandalul emisiilor. Grupul isi recunoaste vinovatia

Volkswagen a negociat un acord de 4,3 miliarde de dolari cu autoritatile americane si isi va recunoaste vinovatia in scandalul manipularii testelor de poluare, a anuntat marti producatorul auto german, transmite Reuters.

Grupul Fiat Chrysler este investigat de Departamentul de Justitie din SUA in scandalul emisiilor

Grupul Fiat Chrysler Automobiles este investigat de Departamentul de Justitie din Statele Unite pentru ca nu a dezvaluit ca foloseste un software care nu respecta standardele referitoare la emisiile automobilelor, potrivit unor persoane apropiate situatiei, relateaza Bloomberg.

Fiat Chrysler foloseste un soft care permite emisii excesive

Agentia pentru Protectia Mediului din SUA EPA) va acuza grupul Fiat Chrysler Automobiles NV ca din 2014 foloseste un soft care a permis un nivel excesiv al emisiilor la peste 100. 000 de camioane si SUV-uri cu motoare diesel, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Grupul Fiat Chrysler, acuzat ca ar fi trucat motoarele a 104.000 de masini diesel

Fiat Chrysler Automobiles, unul dintre cei mai mari producatori de automobile din lume, se confrunta cu probleme cu legea. Multinationala a fost acuzata joi de autoritatile americane pe motiv ca ar fi trucat.

SUA: Fiat Chrysler este acuzata ca a trucat motoarele a 104.000 masini diesel

Fiat Chrysler a fost acuzata joi de autoritatile americane ca a trucat motoarele a 104. 000 masini diesel in Statele Unite, pentru a ascunde nivelul real al emisiilor poluante, folosind o strategie similara celei utilizate de Volkswagen, scrie AFP.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )