Libnet.ro
UNICEF

10:30

Filme de comedie la TV azi. Patru pelicule care va vor aduce zambetul pe buze in seara aceasta

Adevărul Adevărul,
Filme de comedie la TV azi. Patru pelicule care va vor aduce zambetul pe buze in seara aceasta

Program TV de azi anunta cateva filme de comedie atractive. La TV 1000, Hugh Grant va interpreta unul dintre rolurile principale din Englezul care a urca o colina, dar a coborat un munte. continuă pe Adevărul

Filme de actiune la TV azi. Patru pelicule la care merita sa ne uitam in seara aceasta

Program TV de azi anunta cateva filme de actiune destul de atractive. De exemplu,la TCM este filmul Locotenentul Bullitt.

Trei din patru romani care au un hobby pot castiga bani de pe urma pasiunii lor

Trei din patru romani care au un hobby pot sa obtina venituri suplimentare de pe urma pasiunii lor, iar patru din zece romani spun ca vor sa faca bani de pe urma hobby-ului sau a unei de idei de afaceri in viitor, potrivit unui studiu realizat de Visa Europe pe noua piete europene.

Armata israeliana a ucis patru barbati. Care este motivul

Fortele de Aparare din Israel IDF) au ucis, duminica seara, patru barbati care au trecut granita dintre Siria si Israel, pentru plasa explozivi in apropiere de orasul Majdal Shams, relateaza Jerusalem Post, conform Mediafax.

Armata israeliana a ucis patru barbati care voiau sa puna explozibili in apropierea Podisului Golan

Fortele de Aparare din Israel IDF) au ucis, duminica seara, patru barbati care au trecut granita dintre Siria si Israel pentru plasa explozivi in apropiere Majdal Shams, un oras situat intr-o zona din.

Program TV azi. Patru filme de comedie care merita vazute in seara aceasta

Program TV de azi anunta cateva filme de comedie interesante. De exemplu, la HBO Comedy va fi in seara aceasta Iubire in bagaje.

Rabla 2015: Ecotichete de 6.500 de euro pentru romanii care vor masini electrice

Statul roman ofera un bonus de 6. 500 de euro celor care tin cont si de mediu si vor sa-si achizitioneze o masina electrica, informeaza Digi24. in acest fel, autoritatile spera sa scape de.

Fostul sef SRI George Maior: E nevoie de o gandire strategica pentru a ne feri de pericolele care vor veni

Fostul director al SRI, George Cristian Maior, a declarat, sambata, la Cluj, ca este nevoie de o gandire strategica in ceea ce priveste decizia in statul roman pentru a ne feri de pericolele care cu siguranta vor veni si ne vor afecta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )