Libnet.ro
UNICEF

01:05

Filmul Dupa dealuri, de Cristian Mungiu, la Festivalul International de Film de la Londra

Adevărul Adevărul,
Filmul Dupa dealuri, de Cristian Mungiu, la Festivalul International de Film de la Londra

Dupa dealuri, filmul lui Cristian Mungiu, dublu premiat la Festivalul de Film de la Cannes si recent propus sa reprezinte Romania la Oscar, a fost selectionat la cea de-a 56-a editie a Festivalului International de Film de la Londra, care se va desfasura in perioada 10 - 21 octombrie. continuă pe Adevărul

Dupa dealuri de Cristian Mungiu, propunerea Romaniei la premiile Oscar 2013

Filmul Dupa dealuri de Cristian Mungiu, dublu premiat in mai la Festivalul de Film de la Cannes, a fost desemnat sa reprezinte Romania la premiile Oscar de anul viitor, la categoria cel mai bun film strain,.

Dupa dealuri va reprezenta Romania la Oscaruri

Filmul Dupa dealuri, regizat de Cristian Mungiu este propunerea tarii noastre pentru categoria Cel mai bun film strain la gala premiilor Oscar, transmit sursele de presa.

Regal de arii celebre la Festivalul International al Vedetelor de Opera si Balet Invita Maria Biesu, care incepe in aceasta seara

Festivalul incepe cu Tosca lui Puccini si continua cu Manon, opera comica a lui Jules Massenet, Madam Butterfly Giacomo Puccini), Lacul Lebedelor de Ceaikovski, Bal Mascat de Giuseppe Verdi si Frumoasa din Padurea Adormita Ceaikovski).

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )