Libnet.ro
UNICEF

01:05

Financial Times: Banca Centrala Europeana a creat linii secrete de finantare pentru bancile cu capital grecesc din Romania

Hotnews Hotnews,
 Financial Times: Banca Centrala Europeana a creat linii secrete de finantare pentru bancile cu capital grecesc din Romania

Banca Centrala Europeana BCE) a creat linii secrete de finantare, constand in facilitati de credit bilaterale, catre Romania si Bulgaria, in cadrul eforturilor de a convinge bancile centrale sa nu opreasca sustinerea subsidiarelor bancilor din Grecia, potrivit Financial Times. Oficiali ai BNR au refuzat se comenteze situatia, precizand ca daca informatia ar fi adevarata, ea ar fi cunoscuta doar de Guvernator si de alti 2-3 oameni cheie din institutie. Deocamdata, oficial, nu am fost instiintati de asemenea informatii, mai spun cei din Banca Centrala. Informatia referitoare la acest sprijin pentru subsidiarele bancilor elene a aparut in conditiile in care Banca Centrala Europeana a decis joi sa extinda finantarea de urgenta a bancilor din Grecia cu 900 de milioane de euro, la aproape 89 de miliarde de euro. continuă pe Hotnews

BCE a creat linii secrete de finantare catre Romania si Bulgaria, pentru bancile elene, scrie Financial Times

Banca Centrala Europeana BCE) a creat linii secrete de finantare, constand in facilitati de credit bilaterale, catre Romania si Bulgaria, in cadrul eforturilor de a convinge bancile centrale sa nu opreasca sustinerea subsidiarelor bancilor din Grecia, potrivit Financial Times.

Financial Times: BCE a creat linii secrete de finantare catre Romania si Bulgaria

Banca Centrala Europeana BCE) a creat linii secrete de finantare catre Romania si Bulgaria, in cadrul eforturilor de a convinge bancile centrale sa nu opreasca sustinerea subsidiarelor bancilor din Grecia.

BCE a creat linii secrete de finantare pentru bancile noastre cu capital grecesc

Banca Centrala Europeana BCE) a creat linii secrete de finantare, constand in facilitati de credit bilaterale, catre Romania si Bulgaria, in cadrul eforturilor pe care le face ca sa convinga bancile centrale sa nu opreasca sustinerea bancilor cu actionariat grecesc, potrivit unor surse citate de Financial Times si preluate de Mediafax.

BCE a creat linii secrete de finantare catre Romania si Bulgaria, pentru bancile elene

Banca Centrala Europeana BCE) a creat linii secrete de finantare, constand in facilitati de credit bilaterale, catre Romania si Bulgaria, in cadrul eforturilor de a convinge bancile centrale sa nu opreasca sustinerea subsidiarelor bancilor din Grecia,.

Banca Centrala Europeana (BCE) a mentinut joi dobanda cheie la nivelul minim record de 0,05%

Banca Centrala Europeana BCE) a decis, joi, sa lase nemodificata dobanda de politica monetara in zona euro la nivelul minim record de 0,05%, nivel la care se afla din luna septembrie 2014, pe masura ce continua cu programul de relaxare cantitativa destinat sa impulsioneze inflatia si sa revigoreze economia zonei euro, transmit AFP si Reuters, citata de Agerpres. De asemenea, BCE a decis, joi, sa mentina nemodificata si dobanda la facilitatea de creditare marginala, la 0,30%, precum si dobanda la depozite, la minus 0,20%.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )