Libnet.ro
UNICEF

11:00

Financial Times: Dacia, marca auto cu cea mai buna crestere in Europa, sfideaza criza de pe continent

B1 B1,
Financial Times: Dacia, marca auto cu cea mai buna crestere in Europa, sfideaza criza de pe continent

Dacia sfideaza criza severa de pe continent, atrage clienti de la companii mai cunoscute si se lauda cu o marja de profit caracteristica masinilor de lux, potrivit unei analize a Financial Times FT), care. continuă pe B1

Piata auto isi revine? Iulie cea mai buna luna din ultimul an

Piata auto a inregistrat in luna iulie cea mai buna evolutie incepand din mai 2012, insa dupa primele sapte luni afiseaza o scadere de 14% fata perioada corespunzatoare din 2012, la aproape 43. 000 de unitati, potrivit datelor Asociatiei.

Relu Fenechiu: Am cautat cea mai buna solutie pentru Transporturi. Experienta Ramonei Manescu in absorbtia fondurilor europene a contat

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a declarat pentru postul B1 Tv ca Ramona Manescu este cea mai buna varianta din cadrul PNLpentru ministerul Transporturilor. Ceea ce o recomanda pe sotia primarului.

Financial Times: Dacia conduce asaltul masinilor de pe pietele emergente in Europa

Faptul ca masina cu cea mai puternica crestere a vanzarilor in Europa este o marca romaneasca spune multe despre strategiile de produs ale constructorilor auto mondiali pe pietele dezvoltate, arata un articol.

Dacia, laudata in Financial Times. Vezi ce scrie cel mai prestigios cotidian de business din ...

Financial Times, prestigiosul cotidian britanic, deschide azi coloana auto cu un articol dedicat marcii Dacia. Britanicii, citand si specialisti in domeniu, incearca sa analizeze secretul care sta in spatele succesului coplesitor pe care un brand low-cost, ca Dacia, il poate avea in vestul Europei. Dacia conduce asaltul masinilor de buget in Europa, se intituleaza articolul jurnalistilor de la Financial Times FT). Publicatia aminteste despre faptul ca Dacia este cea mai bine vanduta marca .

FT: Dacia, in fruntea asaltului masinilor ieftine in Europa

Dacia, marca auto cu cea mai buna crestere in Europa, sfideaza criza severa de pe continent, atrage clienti de la companii mai cunoscute si se lauda cu o marja de profit caracteristica producatorilor de masini de lux, ilustrand shimbarea de padarigma.

Financial Times: Masina fara mofturi infloreste in Europa.

Parte a grupului Renault, Dacia a reusit sa se impuna in Europa de Vest, desi autoturismele sale nu au fost proiectate, in prima faza, pentru pietele dezvoltate. Combinatia dintre designul low-cost, dotarile simple, fara mofturi, destinate clientilor est-europeni, si tendinta consumatorilor din Europa de Vest de a strange cureaua au transformat Dacia in cea mai de succes marca de pe continent dupa cresterea vanzarilor, cel mai bun exemplu de produs destinat pietelor sarace care ajunge .

Singura salvare e o repozitionare. Indienii sunt fortati sa modernizeze cea mai ieftina masina din lume

Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, s-a lansat in 2009, iar vanzarile sunt in prezent de zece ori mai mici decat ar fi vrut compania. Esecul a venit din cauza problemelor de fiabilitate si din cauza marketingului dezastruos, iar Tata Motors spune ca va lansa un nou Nano care insa va fi repozitionat astfel incat sa devina o masina inteligenta de oras. Nano costa acum intre 1. 800 si 2. 700 euro, noul Nano va fi cu siguanta mai scump.

Cea mai batrana femeie din lume a implinit 116 ani

Cea mai batrana femeie din lume si-a sarbatorit cea de-a 116-a aniversare in familie. Fu Suqing, din China, are 60 de urmasi si locuieste impreuna cu fiica ei cea mare, potrivit Carrying The Flag World.

Contrabanda cu tigari a scazut in iulie la 11,8%: Cea mai afectata regiune este nord-estul tarii

Piata neagra a tigaretelor a scazut in iulie la 11,8%, fata de 12,6% in mai. Cea mai afectata regiune este, pentru prima data in ultimii ani, cea de Nord-Est, conform datelor companiei de cercetare.

Eugen Nicolaescu: Distribuirea cardurilor de sanatate cu medicii de familie este cea mai proasta solutie

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, la Alexandria, ca'distribuirea cardurilor de sanatate cu medicii de familie este cea mai proasta solutie, angajamentul sau fiind pregatirea unui nou act normativ pana la 15 septembrie pentru rezolvarea acestei probleme, potrivit Agerpres.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )