Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dacia, laudata in Financial Times. Vezi ce scrie cel mai prestigios cotidian de business din ...

România Liberă România Liberă,
Dacia, laudata in Financial Times. Vezi ce scrie cel mai prestigios cotidian de business din ...

Financial Times, prestigiosul cotidian britanic, deschide azi coloana auto cu un articol dedicat marcii Dacia. Britanicii, citand si specialisti in domeniu, incearca sa analizeze secretul care sta in spatele succesului coplesitor pe care un brand low-cost, ca Dacia, il poate avea in vestul Europei. Dacia conduce asaltul masinilor de buget in Europa, se intituleaza articolul jurnalistilor de la Financial Times FT). Publicatia aminteste despre faptul ca Dacia este cea mai bine vanduta marca . continuă pe România Liberă

Dacia si reteta cu care a reusit sa fure clienti de la marci mai cunoscute si sa obtina profit de brand premium

Vanzarile Dacia in 30 de tari europene au crescut cu 19% in primele sapte luni, arata datele furnizate HotNews de compania de cercetare JATO Dynamics, iar marca romaneasca este pe plus intr-o piata europeana in care aproape toate marcile scad. Ca de multe ori in trecut, presa internationala scrie pe larg despre strategia Dacia, iar Financial Times explica de ce marca romana reuseste sa fure clienti de la rivalii mai cunoscuti si este capabila sa aiba o marja de profit intalnita doar la brand-urile premium.

Cel mai recent film regizat de Corneliu Porumboiu, in competitie la Festivalul de Film de la New York

Cand se lasa seara peste Bucuresti sau metabolism, cel mai recent lungmetraj regizat de Corneliu Porumboiu, a fost selectionat in competitia celei de-a 51-a editii a Festivalului de Film de la New York NYFF), scrie site-ul revistei Variety.

ADATA UE700 este cel mai subtire memory stick de 128GB

Avem un nou castigator al titlului Cel mai noul ADATA UE700 de 128GB este cel mai subtire memory stick din lume, astazi. Maine, mai vedem. Noul flash drive DashDrive Elite UE700 USB, cu interfata USB 3. 0, atinge rate de transfer de pana la 200MB/sec la citire si 100MB/sec la scriere. Conectorul USB este retractabil, fiind protejat in interior atunci cand nu este folosit. Nouatea, asa cum am spus, o reprezinta versiunea ADATA UE700 de 128GB, insa exista deja si [].

Cel mai bogat indian, mai sarac cu 5,6 miliarde de dolari, din cauza deprecierii rupiei

Averea miliardarului Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, a scazut cu 5,6 miliarde de dolari, la 17,5 miliarde de dolari, din cauza deprecierii rupiei la un minim record. Rupia, moneda nationala a Indiei, a.

Noul Ford B-MAX, cel mai bine vandut monovolum compact din Europa

Noul Ford B-MAX, produs la Craiova, a fost cel mai bine vandut monovolum compact de pe piata europeana in primul semestru al anului 2013, potrivit analizei efectuate de Ford, in baza inmatricularilor colectate de Polk.

Ford-ul de la Craiova este cel mai bine vandut monovolum compact din Europa

Modelul Ford B-MAX, primul autoturism fabricat in Romania care obtine 5 stele la Euro NCAP , este cel mai bine vandut monovolum compact de pe piata europeana in primul semestru al anului 2013 cu o cota de piata de 15,8% in segmentul sau.

Cel mai bogat om din India a pierdut 5,6 miliarde dolari, in patru luni

Averea miliardarului Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, a scazut cu 24% incepand din mai, sau cu 5,6 miliarde de dolari, la 17,5 miliarde de dolari, ca urmare a deprecierii rupiei la un minim record, potrivit Bloomberg.

Actiunile BVB au inchis la cel mai ridicat nivel din ultimul an

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a crescut usor, actiunile urcand cu peste 2% si au incheiat la cel mai ridicat nivel din ultimul an.

De ce a pierdut cel mai bogat om din India 5,6 miliarde de dolari in patru luni

Averea miliardarului Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, a scazut cu 24% incepand din mai, sau 5,6 miliarde de dolari, la 17,5 miliarde de dolari, ca urmare a deprecierii rupiei la un minim record, potrivit Bloomberg.

VIDEO Sedanul electric Tesla Model S a devenit cel mai sigur automobil din SUA, devansand SUV-urile si monovolumele

Sedanul cu propulsie electrica Tesla Model S a devenit cel mai sigur automobil din Statele Unite ale Americii SUA), devansand orice SUV sau monovolum de pe piata, reiese din rezultatele publicate de NHTSA, organism independent de testare a vehiculelor in SUA, dar si de Tesla Motors.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )