Libnet.ro
UNICEF

05:00

Telekom Romania, despre proiectul RO-NET de 85 milioane de euro pentru informatizarea zonelor sarace: Reteaua va acoperi 662 de localitati si vrem sa fie gata in iunie/Procurorii DIICOT nu ne investigheaza pe noi

Hotnews Hotnews,
 Telekom Romania, despre proiectul RO-NET de 85 milioane de euro pentru informatizarea zonelor sarace: Reteaua va acoperi 662 de localitati si vrem sa fie gata in iunie/Procurorii DIICOT nu ne investigheaza pe noi

Reteaua RO-NET, controversatul proiect de peste 85 de milioane de euro, finantat din fonduri UE, care ar fi trebuit sa creeze o infrastructura de internet de mare viteza in 783 de localitati defavorizate din tara, va fi finalizat in vara acestui an. Oficialii conducerii Telekom au explicat vineri, intr-o intalnire cu presa, cum din diverse motive reteaua va acoperi maxim 662 de localitati si au spus ca nu au fost abordati de procurorii DIICOT in dosarul penal care vizeaza acest proiect. Nimeni n. a de la DIICOT) nu ne-a abordat. Deci daca investigheaza, nu ne investigheaza pe noi. , a spus Miroslav Majoros, seful Telekom Romania. continuă pe Hotnews

Deutsche Telekom: Veniturile Telekom Romania au scazut cu 1,3% pana la 972 milioane euro in 2017/Continua scaderea numarului de clienti de telefonie mobila, fixa si internet

Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote) a inregistrat venituri in valoare de 972 milioane de euro anul trecut, in scadere cu 1,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar EBITDA profitul inainte de dobanzi, impozite, depreciere si amortizare) a scazut cu 5,1% pana la 166 milioane euro, arata datele publicate joi de grupul german Deutsche Telekom. Anul trecut, numarul clientilor de comunicatii mobile a scazut cu 8,1% fata de anul 2016 pana la 5,25 milioane utilizatori, in timp ce pe segmentul comunicatiilor fixe, Telekom a ajuns la 1,86 milioane de utilizatori de telefonie fixa in scadere cu 5,3%) si 1,18 milioane de utilizatori de internet broadband in scadere cu 1%).

Veniturile consolidate ale Telekom Romania - 266,2 milioane de euro

Grupul de companii Telekom Romania a inregistrat, in cel de-al patrulea trimestru din 2017, venituri consolidate in valoare de 266,2 milioane de euro si un profit EBITDA ajustat combinat de 40,8 milioane de euro, anunta un comunicat al companiei.

Telekom Romania, venituri stabile in 2017, scadere in T4

In trimestrul patru al anului 2017, veniturile Telekom Romania Communications au scazut cu 3,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 160,3 milioane euro, in principal din cauza tendintei de scadere a veniturilor generate de serviciile de voce.

BERD acorda un imprumut de 60 de milioane euro companiei Transgaz pentru proiectul BRUA

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda Transgaz un imprumut de 278 de milioane de lei 60 milioane euro) pentru construirea conductei BRUA pe teritoriul Romaniei. Costul total al proiectului este de 479 milioane euro. Pe langa finantarea BERD, Uniunea Europeana ofera 179 milioane de euro sub forma de granturi, iar Banca Europeana de Investitii contribuie cu un imprumut de 50 de milioane de euro. De asemenea, Transgaz investeste 149 milioane euro, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul BERD. Restul finantarii va fi acoperit de alti creditori.

Telekom Romania anunta rezultatele financiare pentru ultimul trimestru al anului 2017

Telekom Romania a anuntat astazi principalii indicatori de performanta pentru al patrulea trimestru din 2017, se arata intr-un comunicat al companiei, remis astazi Redactiei.

Vola.ro anunta o cifra de afaceri de peste 6,5 milioane euro in 2017

Vola. ro a raportat o crestere de doua cifre in anul 2017, ajungand la un volum tranzactional total de 60,7 milioane de euro in crestere cu 24% fata de 2017) si o cifra de afaceri de 6,65 milioane euro in crestere cu 13% fata de anul anterior) pentru activitatea companiei de turism din Romania, conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

ANM estimeaza in 2018 venituri de 60,85 milioane de lei

Veniturile estimate de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru 2018 sunt de 60,850 milioane de lei, din care 60,655 milioane de lei venituri din exploatare, potrivit Notei de Fundamentare care insoteste proiectul de Hotarare de Guvern privind bugetul de venituri si cheltuieli al ANM aferent anului in curs, publicat marti pe site-ul Ministerului Mediului.

Firea aloca 111 milioane euro pentru spitale

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a aprobat, ieri, proiectul de buget pe anul 2018, care propune alocarea a peste 3 milioane de euro pentru lucrarile la Catedrala Mantuirii Neamului si a peste 13 milioane de euro pentru diverse monumente si statui, altele decat cele incepute anul trecut.

Alukonigstahl Romania asteapta afaceri in crestere anul acesta, de peste 20 milioane euro

Alukonigstahl Romania, sucursala concernului austriac cu acelasi nume, a anuntat, ieri, afaceri in crestere pentru anul 2017, de 18,1 milioane de euro, iar pentru anul curent estimeaza ca acestea vor depasi 20 de milioane de euro.

Orange a raportat o cifra de afaceri de 280 milioane euro, in intervalul octombrie-decembrie

In intervalul octombrie-decembrie, Orange Romania a realizat o cifra de afaceri in valoare de 280 milioane de euro, in crestere cu 7,7% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )