Libnet.ro
UNICEF

10:01

Firea, mesaj dur pentru Ludovic Orban: Ludovice, uite-asa un obraz gros avem! Dar sa nu mai zici cuiva! Sa ramana intre noi!

Antena3 Antena3,
Firea, mesaj dur pentru Ludovic Orban: Ludovice, uite-asa un obraz gros avem! Dar sa nu mai zici cuiva! Sa ramana intre noi!

Gabriela Firea a postat, luni seara, un mesaj dur la adresa lui Ludovic Orban, dupa ce impreuna cu primarul Capitalei Nicusor Dan, a efectuat controale in spitalele din subordinea Primariei Capitalei. continuă pe Antena3

Simona Halep, mesaj dur pentru cei care nu cred in virus. Adevarul despre simptomele sale

Simona Halep s-a vindecat de coronavirus, iar intre timp a reluat, luni, si pregatirea pentru noul sezon competitional. De altfel, numarul doi WTA le transmite un mesaj celor care nu cred in existenta noului coronavirus. Simona Halep, mesaj dur pentru cei care nu cred in virus E prima zi in care ma antrenez 100%. Am .

Gabriela Firea, mesaj catre liberali: ii cerem lui Orban si presedintelui sa nu blocheze legea privind redeschiderea pietelor. Nu e loc de orgolii

Gabriela Firea, candidat al PSD pentru Senat, le cere premierului Ludovic Orban si presedintelui Klaus Iohannis sa nu atace la CCR legea care permite redeschiderea pietelor in spatii inchise.

Ludovic Orban: Suntem martorii unui eveniment cu adevarat istoric pentru Republica Moldova. Maia Sandu, un presedinte competent si responsabil

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a transmis un mesaj de felicitarare pentru Maia Sandu, care a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Acesta considera ca suntem martorii unui eveniment cu.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul incurajeaza initiativele dedicate preventiei si depistarii precoce a diabetului

Guvernul saluta si incurajeaza initiativele dedicate preventiei primare si secundare, depistarii precoce a diabetului si managementului integrat al bolii, afirma premierul Ludovic Orban, astazi, intr-un mesaj adresat ocazia Zilei Mondiale a Diabetului.

LUDOVIC ORBAN: Crestem capacitatea de tratare, inclusiv prin includerea de noi spitale suport COVID

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca a luat masuri pentru cresterea capacitatii de tratare a pacientilor infectati cu coronavirus, inclusiv prin includerea a noi spitale care vor deveni spitale de suport COVID, mentionand ca in aceasta saptamana va fi o crestere de cel putin 200 de paturi.

LUDOVIC ORBAN: intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare

Premierul Ludovic Orban a precizat astazi ca intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare, referindu-se astfel la declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care a vorbit despre o vinovatie colectiva in ceea ce priveste tragedia de la Spitalul din Piatra Neamt.

LUDOVIC ORBAN O FELICITA PE MAIA SANDU: Va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare

Premierul Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, exprimandu-si convingerea ca aceasta va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare.

LUDOVIC ORBAN: La Spitalul Judetean au fost facute lucrari de constructii fara avizul DSP si ISCIR

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca la Spitalul Judetean de la Piatra Neamt au fost facute lucrari de constructii fara avizul Directiei de Sanatate Publica DSP) si al Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat ISCIR).

LUDOVIC ORBAN: PNL se opreste doua zile din campania electorala, din respect pentru victimele de la Piatra Neamt

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii se opresc doua zile din campania electorala din respect pentru victimele incendiului de la Spitalul judetean de la Piatra Neamt.

Romania, pregatita pentru valul 3 al epidemiei de coronavirus? Ludovic Orban: Noi depunem eforturi constante. Puteti vedea ca am facut progrese (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca autoritatile depun eforturi permanente pentru a creste capacitatea de testare, dar si de tratare a pacientilor depistati cu coronavirus. Acesta a precizat ca su.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )