Libnet.ro
UNICEF

17:15

Fiul lui Cristi Borcea a implinit 22 de ani. Mihaela Borcea, mesaj emotionant pentru Patrick

Playtech Playtech,
Fiul lui Cristi Borcea a implinit 22 de ani. Mihaela Borcea, mesaj emotionant pentru Patrick

Fiul lui Cristi Borcea a implinit 22 de ani, iar parintii lui i-au pregatit o surpriza de ziua lui. Patrick a primit un tort urias, pe care au fost asezate artificii si lumanari. Mihaela Borcea l-a fotografiat, a postat poza pe Instagram si i-a urat La multi ani! Fiul lui Cristi Borcea a implinit 22 . continuă pe Playtech

Gemenele lui Cristi Borcea si ale Valentinei Pelinel, pentru prima oara in public. Cat de diferite sunt cele doua

Gemenele lui Cristi Borcea au implinit 9 luni, iar abia acum au inceput sa se vada exact trasaturile lor. Micutele sunt extrem de diferite. Iata cum le-a pozat mama lor si cu cine seamana fiecare! Gemenele lui Borcea au implinit 9 luni. Cat de diferite sunt? Cristi Borcea se bucura acum de libertate si de .

Colegii Luizei Melencu, alaturi de familia fetei care ar fi implinit 19 ani. in fiecare an isi dorea o mica petrecere. I-o vom face FOTO

Luiza Melencu, prima victima a lui Gheorghe Dinca, ar fi implinit luni, 2 decembrie 2019, varsta de 19 ani. Familia i-a primit la Diosti pe colegii fetei.

Luiza Melencu, sarbatorita cu tort si baloane in ziua in care ar fi implinit 19 ani - VIDEO

Familia si colegii Luizei Melencu au organizt o petrecere pentru aceasta, in ziua in care tanara ar fi urmat sa implineasca 19 ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )