Libnet.ro
UNICEF

01:05

De Florii,ArcelorMittal Galati va realiza mai multe detonari controlate pentru demolarea unor piloni de sustinere de la buncarele goale ale fostului Furnal 6

Adevărul Adevărul,
De Florii,ArcelorMittal Galati va realiza mai multe detonari controlate pentru demolarea unor piloni de sustinere de la buncarele goale ale fostului Furnal 6

Operatiunile realizate de o companie specializata se desfasoara respectand reglementarile de sanatate, securitate si cele de protectie a mediului. continuă pe Adevărul

Detonari controlate de munitie ramasa neexplodata

Specialistii pirotehnisti din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Galati vor distruge astazi, intre orele 11. 00, mai multe elemente de munitie gasite neexplodate.

Filtre rutiere in sase judete din tara si controale la mai multe complexe comerciale din Capitala

Peste 100 de politisti de investigarea fraudelor si rutieri actioneaza pentru prevenirea evaziunii fiscale in domeniul achizitiilor intracomunitare de legume - fructe si produse congelate, in mai multe complexe comerciale si filtre rutiere din Bucuresti si judetele Ilfov, Arad, Bihor, Giurgiu, Timis si Dolj. in doar o ora de actiune in zona Capitalei au fost indisponibilizate peste 10 tone de marfuri si au fost aplicate sanctiuni contraventionale de peste 100. 000 de lei.

Competitie de duatlon, duminica la Brasov. Vor fi modificari pe mai multe linii de autobuz

Cursele sunt programate sa inceapa la ora 9. 10 si in fata Primariei, iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 16. Mai multe autobuze vor fi deviate de traseul obisnuit.

La Donetk, Iateniuk propune mai multe puteri guvernelor regionale

Intr-o incercare de a detensiona criza din estul Ucrainei, premierul intermar al tarii, Arseni Iateniuk, s-a declarat dispus sa ofere mai multe puteri administratiilor regionale. Prim-ministrul ucrainean a calatorit vineri la Donetk, unde sediul guvernului regional este in continuare ocupat de un grup de separatisti pro-rusi.

Cum a fost talharit seful Politiei Iasi. Hotii i-au furat chestorului Scripniciuc mai multe sticle de whiskey si vin

In propunerea de arestare emisa pe numele ieseanului care a spart vila sefului Politiei Iasi se precizeaza ca din locuinta chestorului Ioan Scripniciuc au fost furate mai multe sticle de whiskey si vin, vandute ulterior intr-o piata din Iasi.

Mai multe persoane au fost injunghiate intr-o cladire de birouri din Canada

Mai multe persoane au fost injunghiate, miercuri, de catre un barbat, intr-un complex de birouri din Toronto, relateaza AFP. O persoana inarmata cu un cutit si foarfece a patruns intr-un birou situat la.

Corlatean si Aurescu cer mai multe trupe NATO in Romania

Bogdan Aurescu, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe, a discutat cu Victoria Nuland despre necesitatea cresterii prezentei SUA si NATO) in statele aliate de la frontiera estica a Aliantei, inclusiv in Romania. Aurescu si asistentul secretarului de stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland, au discutat miercuri la Washington despre situatia din Ucraina, potrivit unui comunicat MAE. 00: Si ministrul de Externe, Titus Corlatean, a cerut relocarea fortelor NATO in Romania si celelalte tari de la frontiera estica a Aliantei.

FOTO 5 exercitii usor de facut in casa care ard cele mai multe calorii

Nu ai timp sa te duci la sala, dar vrei sa te mentii in forma sau chiar sa slabesti? Incearca aceste exercitii usor de facut in casa care te ajuta sa arzi multe calorii.

Speculatii pe mai multe produse, dar volum redus

Nu mai putin de 12 produse -) derivate au fost tranzactionate de speculatorii de la Sibex in prima jumatate a sedintei de marti.

Unul dintre cei mai populari anti-virusi pentru Android s-a dovedit a fi o escrocherie

Unul dintre cei mai populari antivirusi - Virus Shield - pentru sistemul de operare Android, care ocupa pozitii de top in clasamentul Google Play, impreuna cu Swiftkey, Minecraft si Plants vs Zombies, s-a dovedit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )