Libnet.ro
UNICEF

15:46

Florin Mergea sugereaza ca parteneriatul cu Bopanna este pe sfrsite si da indicii ca el si Horia Tecau vor reface echipa si n circuit: Cred ca a venit momentul n care amndoi avem nevoie sa facem acest pas

Hotnews Hotnews,
 Florin Mergea sugereaza ca parteneriatul cu Bopanna este pe sfrsite si da indicii ca el si Horia Tecau vor reface echipa si n circuit: Cred ca a venit momentul n care amndoi avem nevoie sa facem acest pas

Infrangerea in cinci seturi cu Kontinen/Peers, in turul al treilea la Wimbledon, l-a mahnit teribil pe Florin Mergea. intr-o discutie cu Treizecizero de dupa meci, Florin a spus ca problemele de comunicare intre el si Rohan Bopanna nu dau semne ca se pot repara, iar echipa si-a atins plafonul maxim. Florin spune ca a renuntat deja, pentru moment, la gandul calificarii la Turneul Campionilor, ca nu este multumit cu rezultatele fluctuante ale echipei si cu comunicarea defectuoasa cu partenerul sau. El si Rohan au avut o singura discutie cu cartile pe fata in ultima perioada: Nu avem o comunicare normala, asa cum ar fi normal sa fie intr-o echipa la acest nivel. Asta este un lucru care ne trage in jos si se vede in aceste rezultate. continuă pe Hotnews

Florin Mergea si Rohan Bopanna s-au calificat in optimi la Wimbledon

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, sambata, in optimile probei de dublu la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Florin Mergea si Rohan Bopanna, eliminati de la Wimbledon

Perechea alcatuita din tenismanul roman Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna a fost eliminata luni de Henri Kontinen Finlanda)/John Peers Australia), dupa cinci seturi dramatice, 2-6, 6-3, 6-4, 6-7 6-8), 8-6, in optimile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului pe iarba de la Wimbledon.

Florin Mergea da de inteles ca parteneriatul cu Bopanna este pe final si ca ar putea face echipa cu Tecau

Dupa eliminarea din optimile turneului de la Wimbledon, Forin Mergea a dat de inteles ca s-ar putea renunta la colaborarea cu indianul Rohan Bopanna din cauza unor probleme de comunicare ce le afecteaza.

TENIS: Florin Mergea, posibila ruptura de Bopanna. Care este motivul

Tenismanul roman Florin Mergea si-ar putea incheia colaborarea cu indianul Rohan Bopanna, dupa rezultatele recente in competitiile de dublu si infrangerea de la Wimbledon.

Wimbledon: Florin Mergea si Rohan Bopanna, in optimile probei de dublu

Romania mai are un singur reprezentant pe tabloul de dublu de la Wimbedon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, Florin Mergea reusind sa se califice, alaturi de partenerul Rohan Bopanna, in optimile competitiei de la Londra.

Florin Mergea, eliminare dramatica la Wimbledon

Perechea alcatuita din tenismanul roman Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna a fost eliminata luni de Henri Kontinen Finlanda)/John Peers Australia), dupa cinci seturi dramatice, 2-6, 6-3, 6-4, 6-7.

Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecau si Florin Mergea, nominalizati pentru meciul Romaniei cu Spania din Cupa Davis

Tenismenii Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecau si Florin Mergea vor face parte din echipa Romaniei pentru meciul cu Spania, din turul al doilea al Grupei I al zonei Europa-Africa a Cupei Davis. Confruntarea dintre Romania si Spania se va desfasura in perioada 15-17 iulie, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )