Libnet.ro
UNICEF

01:05

FMI cere masuri care sa compenseze veniturile pierdute prin amanarea accizei la carburanti. Ponta: Vom lua bani de la Presedintie

Adevărul Adevărul,
FMI cere masuri care sa compenseze veniturile pierdute prin amanarea accizei la carburanti. Ponta: Vom lua bani de la Presedintie

FMI considera ca sunt necesare masuri care sa compenseze veniturile pierdute de stat prin amanarea cresterii accizei la carburanti, iar o misiune a Fondului se va afla la Bucuresti in luna ianuarie pentru discutii cu autoritatile, vizand combinarea primelor doua evaluari ale acordului stand-by. continuă pe Adevărul

FMI vrea masuri care sa compenseze veniturile pierdute prin amanarea accizei la carburanti

Fondul Monetar International considera ca este necesara adoptarea unor masuri care sa compenseze veniturile pierdute de stat prin amanarea cresterii accizei la carburanti, masuri ce vor fi discutate in ianuarie, cand misiunea FMI vine in Bucuresti.

FMI vrea masuri care sa compenseze veniturile pierdute prin amanarea accizei la carburanti

Fondul Monetar International FMI) considera ca sunt necesare masuri care sa compenseze veniturile pierdute de stat prin amanarea cresterii accizei la carburanti, arata sursele de presa.

FMI solicita masuri care sa compenseze veniturile pierdute prin amanarea accizei la carburanti

FMI considera ca sunt necesare masuri care sa compenseze veniturile pierdute de stat prin amanarea cresterii accizei la carburanti, informeaza Mediafax. in acest sens, o misiune a Fondului se va afla la.

FMI vrea masuri care sa compenseze veniturile pierdute prin amanarea accizei la carburanti

Update 15:29 Premierul Victor Ponta a reiterat faptul ca posibilele pierderi de la buget aparute in urma amanarii cu trei luni a accizei suplimentare la carburanti vor fi acoperite de Presedintie.

FMI cere venituri care sa compenseze amanarea accizei la carburanti. Ponta: Vom lua bani de la Presedintie

FMI considera ca sunt necesare masuri care sa compenseze veniturile pierdute de stat prin amanarea cresterii accizei la carburanti, iar o misiune a Fondului se va afla la Bucuresti in luna ianuarie pentru discutii cu autoritatile, vizand combinarea primelor doua evaluari ale acordului stand-by.

Ponta: Veniturile pierdute prin amanarea cresterii accizei la carburanti vor fi acoperite din bugetul Administratiei Prezidentiale

Veniturile pierdute prin amanarea cresterii accizei la carburanti vor fi acoperite din bugetul Administratiei Prezidentiale, a declarat, luni, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. Ponta a argumentat masura pri.

Una CALDA, alta RECE: FMI cere masuri de compensare dupa amanarea accizei la carburanti

FMI considera ca sunt necesare masuri care sa compenseze veniturile pierdute de stat prin amanarea cresterii accizei la carburanti, iar o misiune a Fondului se va afla la Bucuresti in luna ianuarie pentru discutii cu autoritatile, vizand combinarea.

FMI vine in ianuarie la Bucuresti.

FMI considera ca sunt necesare masuri care sa compenseze veniturile pierdute de stat prin amanarea cresterii accizei la carburanti, iar o misiune a Fondului se va afla la Bucuresti in luna ianuarie pentru discutii cu autoritatile, vizand combinarea primelor doua evaluari ale acordului stand-by, informeaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Legea Bugetului, publicata in Monitorul Oficial Pentru a asigura atingerea tintei de deficit bugetar de 2,2% din PIB, va fi necesara adoptarea unor .

FMI cere noi taxe pentru inlocuirea accizei la combustibil

FMI cere masuri noi care sa inclouiasca acciza la combustibil, relateazaB1 TV. Masurile vor fi discutate in luna ianuarie cu Guvernul. Stire in curs de actualizare .

Romancele care vor sa nasca prin cezariana vor trebui sa PLATEASCA. in spitalele de stat, cezariana va fi efectuata doar la recomandarea medicului

Romancele care vor sa nasca prin cezariana vor trebui sa plateasca si la spitalele de stat incepand din luna martie 2014. Pachetul de servicii de baza, pregatit de ministerul Sanatatii, nu cuprinde.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )