Libnet.ro
UNICEF

05:00

Focar de coronavirus la una dintre revelatiile din Liga 2

Online Sport Online Sport,
Focar de coronavirus la una dintre revelatiile din Liga 2

ASU Politehnica Timisoara, echipa cu un start foarte bun de sezon in Liga 2, se confrunta cu sapte cazuri de jucatori infestati cu noul virus gripal. continuă pe Online Sport

Digisport: Este una dintre surprizele de la Roland Garros si a intors toate privirile la Grand Slam-ul parizian

Paula Badosa Gibert 22 de ani) este una dintre surprizele acestei editii de Roland Garros. Sportiva din Spania a invins-o pe Jelena Ostapenko numarul 43 WTA) si va evolua in optimile de finala ale Grand Slam-ului francez.

Una dintre cele 4 echipe castigatoare ale competitiei NASA din Romania are sansa sa asiste la o lansare spatiala in 2021

In weekendul 3-4 octombrie, in Romania a avut loc editia anuala a hackathonului NASA SpaceApps Challenge care s-a desfasurat simultan, online, in alte 200 de orase din intreaga lume. in Romania s-au inregistrat 135 de participanti cu varste cuprinse intre 14 si 35 de ani. in finala si-au prezentat proiectele 12 echipe. Iata echipele castigatoare.

CORONAVIRUS |New York-ul din nou in carantina: Se inchid scolile, restaurantele si magazinele

New York-ul intra din nou in carantina si urmeaza sa reinchida scolile, restaurantele si magazinele in noua cartiere din Brooklyn si Queens, unde numarul infectarilor cu noul coronavirus creste.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )