Libnet.ro
UNICEF

10:31

Focar de COVID - 19 la o directie de sanatate publica din tara

Adevărul Adevărul,
Focar de COVID - 19 la o directie de sanatate publica din tara

Una dintre directiile de sanatate publica din tara se confrunta la propriu cu virusul SARS - CoV-2, pentru ca mai multi angajati au fost confirmati pozitiv. continuă pe Adevărul

Focar de COVID-19 la PTF Halmeu. Numarul de cazuri continua sa creasca in judetul Satu Mare

Zece lucratori din cadrul Politiei de Frontiera Halmeu au fost confirmati cu CoVid-19. in ultimele 24 de ore nu au aparut noi vindecari, insa au fost raportate 12 noi imbolnaviri.

Fabrica de procesare a carnii din Vrancea, focar COVID-19

Una dintre cele mai cunoscute societati de procesare a carnii din Sud-Estul tarii a fost inchisa pentru o perioada ca urmare a numarului mare de confirmari cu infectia SARS-CoV-2, in randul angajatilor. Este vorba despre o firma din Vrancea unde au fost diagnosticate cu noul coronavirus 21 de persoane, motiv pentru care s-a decis suspendarea activitatii.

Cel putin 770 de studenti depistati cu COVID-19 la o universitate din Marea Britanie. Aproximativ 10% dintre ei sunt simptomatici

Cel putin 770 de studenti de la Universitatea Northumbria din nordul Angliei au fost testati pozitiv pentru COVID-19, a confirmat unversitatea pentru Euronews. O universitate din Marea Britanie a confirmat ca are.

Focar de COVID-19 la un centru pentru batrani din Baia Sprie. Cate persoane au fost depistate

Un focar de Covid-19 a izbucnit la un camin de ingrijire varstnici privat din Baia Sprie. Se pare ca acolo au fost depistate29 de persoane cu coronavirus,sase fiind angajati si 23 de beneficiari ai.

Focar de COVID-19 la un centru de recuperare din judetul Neamt. Peste 150 de persoane, infectate

A aparut un nou focar in judetul Neamt. 186 de cazuri de Covid-19 au fost depistate la Centrul pentru Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica din Razboieni,a precizat prefectul George Lazar. Se.

Noi restrictii ar putea fi impuse in Bucuresti dupa cresterea ratei de infectare cu COVID-19

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti ar fi facut mai multe propuneri Comitetului Mu.

Focar de Covid-19 la SpitalulJudetean de Urgenta Bistrita. Cati angajati au fost depistati

Un focar a izbucnit la SpitalulJudetean de Urgenta Bistrita, unde au fost depistati opt angajati cu COVID-19. Angajatii confirmati se ocupau de prepararea meseloratat pentru pacienti, cat.

Prahova: Focar de COVID-19 la Serviciul de Finante Locale Ploiesti

La Serviciul Public de Finante Locale al municipiului Ploiesti a fost constatat un focar de COVID-19, in cursul zilei de marti, anunta News. ro. Trei angajati ai unui departament au fost testati pozitiv pentru.

Focar de COVID-19 la Viitorul Pandurii Targu Jiu. Sase membri ai echipei, testati pozitiv

Echipa de fotbal Viitorul Pandurii Targu Jiu, care activeaza in Liga 2, a declarat ca sase persoane din cadrul echipei au fost confirmate cu noul coronavirus. Focar de COVID-19 la Viitorul Pandurii.

Restrictii noi din cauza covid-19! Se intampla de maine: ce nu mai avem voie sa facem

Luni, Directia de Sanatate Publica Bucuresti a propus o serie de noi restrictii Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta. Toate aceste masuri sunt propuse de DSP, in contextul in care rata de incidenta cumulata, calculata la 14 zile, in Capitala este de 1,86 si pentru a stopa raspandirea COVID-19. Restrictii noi din cauza COVID-19 .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )