Libnet.ro
UNICEF

08:00

Focar nou de SARS-CoV-2 la Spitalul Judetean Slatina. Mai mult de sapte angajati TESA sunt pozitivi

Adevărul Adevărul,
Focar nou de SARS-CoV-2 la Spitalul Judetean Slatina. Mai mult de sapte angajati TESA sunt pozitivi

Cel putin sapte angajati care lucreaza la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina in birourile Financiar-Contabilitate au teste pozitive. continuă pe Adevărul

Situatie critica la Suceava: Spitalul Judetean nu mai are paturi de terapie intensiva pentru pacientii cu COVID-19

In ziua in care Romania a inregistrat un nou record in privinta pacientilor cu coronavirus internati la terapie intensiva - 974 - autoritatile din Suceava anunta ca Spitalul Judetean nu mai are niciun pat disponibil in Sectia ATI pentru pacientii cu COVID. in judet sunt internati 351 de pacienti infectati cu noul coronavirus, dintre care 76 au forme severe sau grave ale bolii.

Spitalul Judetean Suceava nu mai are paturi de terapie intensiva pentru pacientii cu COVID-19

Situatie critica la Suceava, judet ce a fost pol al pandemiei de coronavirus in Romania, in primavara. Autoritatiele anunta, marti, in ziua in care Romania a inregistrat un nou record in privinta.

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Braila a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Braila a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta este primul deces inregistrat in randul cadrelor medicale din Braila cauzate de SARS COV.

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Braila diagnosticat cu COVID-19 a murit

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Braila infectat cu SARS COV 2 a murit, fiind primul deces al unui cadru medical brailean.

Spitalul Judetean Sibiu are doar doi medici infectionisti care consulta zilnic peste 250 de pacienti

Spitalul Judetean din Sibiu are doar doi medici infectionisti, care consulta zilnic peste 250 de pacienti, potrivit managerului unitatii medicale, Liliana Coldea.

Spitalul Judetean are doar doi medici infectionisti care vad zilnic peste 250 de pacienti

Spitalul Judetean de Urgenta Sibiu are doar doi medici infectionisti, care vad zilnic peste 250 de pacienti, a afirmat managerul unitatii medicale, Liliana Coldea.

Dedeman, Monsson Trading si Celco, sponsorizare de 50.000 de euro pentru Spitalul Judetean Constanta

Companiile Dedeman, Monsson Trading si Celco si-au unit fortele pentru a sustine Spitalul Judetean Constanta cu o sponsorizare in valoare totala de 50. 000 de euro, pentru achizitia unui robot de dezinfectie cu raze UV.

CIOLACU: Mai mult ca sigur toata Romania va intra din nou in stare de urgenta si in carantina

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de parere ca toata Romania va intra din nou in stare de urgenta si carantina, dar ca acest lucru se va intampla dupa alegeri, relateaza Agerpres.

Asociatia Energia Inteligenta: Taxa de cogenerare ar fi trebuit sa duca la producerea de energie ieftina, dar consumatorii platesc mai mult

Din 2011, romanii sunt obligati sa achite o taxa de cogenerare pentru fiecare MWh consumat, cu scopul finantarii constructiei de noi centralemodernizarea celor existente, care sa aiba o eficienta superioara si astfel sa ajunga sa produca energie electrica si termica mult mai ieftina in viitor, arata Asociatia Energia Inteligenta. Practic, ar fi trebuit sa se ajunga la costuri mai mici. insa, in realitate, preturile sunt mai mari, ultima majorare a facturii fiind de la 1 noiembrie, in urma cresterii taxei de cogenerare.

Alexandra Ungureanu, despre relatiile avute: Cand am suferit cel mai mult, nu a stiut nimeni, a fost alegerea mea

Vorbeste des in versurile ei despre dragoste si emotiile provocate de aceasta, dar foarte rar despre viata personala. De curand, Alexandra Ungureanu a povestit ca este singura si considera ca relatiile sunt tot mai superficiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )