Libnet.ro
UNICEF

01:05

Forbes: Top 10 cei mai puternici oameni din lume. Putin l-a inlocuit pe Obama

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Forbes: Top 10 cei mai puternici oameni din lume. Putin l-a inlocuit pe Obama

Presedintele rus Vladimir Putin l-a detronat pe presedintele american Barack Obama de pe primul loc al clasamentului Forbes 2013 al celor mai puternice persoane din lume, publicat miercuri de revista americana, relateaza AFP, citat de Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 cei mai bizari pantofi din istorie!

Primele atestari istorice ale prezentei pantofilor in garderoba umana dateaza din jurul anului 8000 i. Hr. Astazi, ADPM va prezinta 10 dintre cei mai ciudati pantofi care au existat vreodata, de la cei tip lotus si pana la pantofii fara toc sau okobo.

Vladimir Putin l-a detronat pe Barack Obama in clasamentul celor mai puternici oameni din lume Forbes 2013

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a detronat pe omologul sau american Barack Obama in clasamentul celor mai puternici oameni din lume realizat in fiecare an de Forbes, scrie AFP.

Top 10 cei mai sexy vampiri de la Hollywood

Cum sarbatoarea americanilor Halloweeen a prins si la noi, iata un top cei mai sexy vampiri de la Hollywood. Jonathan Rhys Meyer Cea mai noua interpretare a celebrului Dracula un serial difuzat.

Concurentul Top Chef care a gatit la 40 de metri inaltime pentru cei mai bogati oameni ai lumii

Mihai Irimia se numara printre cei 24 de bucatari profesionisti care vor gati in noul sezon al emisiunii Top Chef, difuzata in fiecare luni, de la 20. 30, la Antena 1. Pe langa experienta vasta, dobandita in unele dintre cele mai bune restaurante din lume, Mihai are si o poveste de viata impresionanta.

Doliu in cultura botosaneana. Unul dintre cei mai cunoscuti violonisti din tara a incetat din viata

Constantin Lupu, unul dintre cei mai apreciati profesori de muzica dar si un cunoscut violonist pe plan national, a murit duminica.

Putin l-a detronat pe Obama in Topul Forbes al celor mai puternice persoane din lume.

Presedintele rus Vladimir Putin l-a detronat pe presedintele american Barack Obama in topul Forbes 2013 al celor mai puternice persoane din lume, informeaza Mediafax. Presedintele Obama se afla pe locul doi, urmat de presedintele partidului comunist chinez Xi Jinping si de Papa Francisc, care intra in top direct pe locul trei. Putin si-a consolidat controlul asupra Rusiei, iar toti cei care s-au uitat la jocul de sah pe tema Siriei au o idee clara despre inclinarea balantei puterii catre .

Next Star cucereste Sinteza zilei. Ei sunt cei mai talentati copii care au adus spectacolul la Antena 3

Mihai Gadea i-a adus in editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza zilei pe finalistii celor sase editii ale Next Star, cei mai talentati copii din Romania care au adus spectacolul si pe scena de la.

Vladimir Putin, desemnat de Forbes cea mai puternica persoana din lume

Presedintele rus Vladimir Putin a fost desemnat cea mai puternica persoana din lume in clasamentul Forbes 2013, detronandu-l astfel pe Barack Obama. Presedintele american se afla pe locul doi, urmat de presedint.

Vladimir Putin este cea mai influenta persoana din lume

Presedintele Federatiei Ruse, Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a fost numit cea mai influenta persoana din lume, conform revistei Forbes. Putin l-a detronat de pe prima pozitie a clasamentului pe.

Cei mai activi investitori imobiliari din ultimii 10 ani: Immofinanz si Nepi conduc plutonul

Immofinanz, NEPI, CA Immo, RREEF, IGD, Argo Real Estate si Globalworth au fost, in ordine, cei mai activi investitori imobiliari din Romania in ultimii 10 ani, achizitiile realizate de acestia reprezentand jumatate din valoarea tranzactiilor incheiate.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )