Libnet.ro
UNICEF

20:31

Formula 1. Sebastian Vettel si-a prelungit contractul cu Red Bull.

România Liberă România Liberă,
Formula 1. Sebastian Vettel si-a prelungit contractul cu Red Bull.

Triplul campion mondial al Formulei 1, germanul Sebastian Vettel, si-a prelungit contractul cu Red Bull pana la finalul sezonului 2015, a anuntat, marti, team-ul Red Bull Racing, citat de AFP, potrivit Mediafax. Vettel, 25 de ani, triplu campion mondial 2010, 2011, 2012), a venit la Red Bull in 2009 de la Toro Rosso si avea contract pana in 2014. Echipa Red Bull anunta cu bucurie ca Sebastian Vettel, triplu campion mondial, si-a prelungit contractul pana la finalul sezonului 2015, a . continuă pe România Liberă

Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei

Pilotul german Sebastian Vettel Red Bull) a castigat, duminica, Marele Premiu al Canadei, a saptea etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de spaniolul Fernando Alonso ) si de britanicul Lewis Hamilton Mercedes), potrivit AFP.

Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei.

Pilotul german Sebastian Vettel Red Bull) a castigat, duminica, Marele Premiu al Canadei, a saptea etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de spaniolul Fernando Alonso ) si de britanicul Lewis Hamilton Mercedes), informeaza Mediafax. Pe locul patru s-a clasat australianul Mark Webber Red Bull), pe cinci a trecut linia de sosire germanul Nico Rosberg Mercedes), iar pe sase a incheiat cursa francezul Jean-Eric Vergne Toro Rosso). Locurile 7-10 au fost ocupate in .

MP al Canadei: Sebastian Vettel (RedBull) va pleca din pole-position

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp al calificarilor, pilotul german urmand sa plece din pole-position in Marele Premiu al Canadei la Formula 1. Campionul mondial va fi urmat de Lewis Hamilton Mercedes) si de Valtteri Bottas Williams - marea surpriza a zilei).

Sebastian Vettel pleaca din pole-position in Marele Premiu al Canadei

Sebastian Vettel va pleca din pole-position pentru a treia oara consecutiv in Marele Premiu de Formula 1 al Canadei.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )