Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ei au fost cei mai bine imbracati barbati in anul 2014!

ADPM ADPM,
Ei au fost cei mai bine imbracati barbati in anul 2014!

De la Robert Pattinson, Ben Affleck sau George Clooney si pana la Jared Leto, Ryan Gosling, Tinie Tempah ori Romeo si David Beckham, iata care au fost cel mai bine imbracati barbati in anul 2014! . continuă pe ADPM

6 Feti Frumosi, 6 Zmei: Cei mai rai barbati dupa zodie

Cei mai rai barbati dupa zodie. Dupa ce femeile au fost puse la zid in functie de zodie, a venit randul barbatilor sa fie catalogati dupa felul in care astrele le influenteaza personalitatea si caracterul.

6 Feti-Frumosi, 6 Zmei: Cei mai rai barbati dupa zodie

Cei mai rai barbati dupa zodie. Dupa ce femeile au fost puse la zid in functie de zodie, a venit randul barbatilor sa fie catalogati dupa felul in care astrele le influenteaza personalitatea si caracterul.

Comertul cu Rusia si loviturile primite de Republica Moldova in anul 2014

in anul 2014 Republica Moldova a primit mai multe lovituridin partea Rusiei. in plus, incepand cu 1 ianuarie 2014, Rusia a impus mai multe restrictii migrantilor moldoveni.

Simona Halep: Ma simt mai bine pe zi ce trece si imi intru in forma - Urmatorul meci va fi joi, de la ora 7:30

Simona Halep a bifat miercuri o noua victorie la Shenzhen, numarul trei mondial obtinand calificarea in sferturile competitiei. Nu a fost deloc usor, adversara mea a jucat foarte bine. Ma simt mai bine pe zi ce trece si imi intru in forma, a precizat Halep dupa succesul cu Natalia Vikhlyantseva. Simona va disputa urmatoarea partida joi, de la ora 07:30 ora Romaniei) impotriva jucatoarei Aleksandra Krunic. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Cei mai cool copii de vedete!

De la Printul George sau North West si pana la Harper Beckham, Suri Cruise ori Blue Ivy Carter, iata care sunt cei mai cool copii de celebritati si cum puteti obtine, pentru micutii vostri, outfituri asemanatoare cu cele purtate de ei.

Franta este in stare de SOC. Cei mai cautati TERORISTI sunt inca in LIBERTATE: Atacul terorist nu a luat sfarsit jesuischarlie

Cei mai cautati criminali din Franta sunt in continuare in libertate in timp ce tara este in stare de soc. ingroziti de posibilitatea unui nou atentat terorist, peste 88 de mii de politisti, jandarmi.

Cele mai urmarite filme la TV in 2014

Primele doua fime din seria Singur Acasa si renumita pelicula Nea Marin Miliardar sunt cele mai urmarite filme in anul 2014 la televiziunile din Romania. Iata la ce s-au uitat cei mai multi romani anul trecut.

Controversa: Cum e mai bine sa mananci oul, doar albusul sau si galbenusul?

Toti cei care par interesati de alimentatia sanatoasa consuma numai albusul oului. Tocmai de aceea exista restaurante care ofera omlete din care lipseste galbenusul. Oare de ce atat de multi oameni evita galbenusul?.

Fotbal feminin: O nemtoaica, cea mai buna la arbitraj in 2014

Bibiana Steinhaus din Germania a fost desemnata cea mai buna femeie arbitru in anul 2014, intr-o ierarhie realizata de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Fondul lui Ponta a crescut de 10 ori in an electoral: Cei mai multi bani s-au indreptat, prin Dragnea, catre autoritatile locale

Fondul de Rezerva aflat la dispozitia Guvernului, in realitate aflat la dispozitia prim-ministrului, a fost majorat in 2014 de mai mult de 10 ori pentru a acoperi asteptarile electorale. in bugetul adoptat in.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )