Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sase oameni cazuti dintr-o salupa au fost recuperati din Delta Dunarii

România Liberă România Liberă,
Sase oameni cazuti dintr-o salupa au fost recuperati din Delta Dunarii

Sase pasageri care cazusera dintr-o ambarcatiune au fost recuperati, sambata, din Dunare, in apropierea punctului de varsare a bratului Sulina in Marea Neagra. continuă pe România Liberă

Ordonanta prin care Iohannis a fost exclus din procedura numirii conducerii ANCOM: Consiliul Legislativ a sesizat lipsa prezentarii situatiei extraordinare si a urgentei reglementarii

Guvernul Grindeanu a cerut Consiliului Legislativ un punct de vedere pe proiectul Ordonantei de Urgenta prin care presedintele Iohannis a fost eliminat din procedura numirii conducerii ANCOM exact in ziua in care intentiona sa o adopte, scrie Digi 24. Executivul nu a mai asteptat ca institutia condusa de Dragos Iliescu sa se si pronunte pe proiect, l-a introdus pe ordinea de zi suplimentara a sedintei si l-a adoptat. Consiliul Legislativ a avizat favorabil acest proiect abia a doua zi, subliniind clar, insa, ca proiectul nu prezenta elementele din care sa reiasa existenta situatiei extraordinare si nici explicarea urgentei reglementarii.

Siria: Peste 1.200 de civili si rebeli au fost EVACUATI din Damasc

Peste 1. 200 de civili si rebeli au fost evacuati vineri din doua cartiere din Damasc, a anuntat agentia oficiala de stiri Sana, acesta fiind cel de-al doilea grup evacuat ca urmare a unui acord cu guvernul,.

Drama fara margini. Peste 1.200 de civili si rebeli au fost evacuati din Damasc

Peste 1. 200 de civili si rebeli au fost evacuati vineri din doua cartiere din Damasc, a anuntat agentia oficiala de stiri Sana, acesta fiind cel de-al doilea grup evacuat ca urmare a unui acord cu guvernul, scrie.

Irina Begu a fost eliminata din turneul WTA, de la Madrid

Irina Begu, jucatoarea romana de tenis, a fost eliminata miercuri de olandeza Kiki Bertens, 6-1, 7-5, in optimile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de.

Politic show:Clotilde Armand nu candideaza la sefia USR;Mesajul Presedintelui Romaniei de 9 Mai;Un fost ministru din Guvernul Ciolos mi-a spus ce urmeaza sa faca tehnocratii in politica

Cum au votat deputatii revizuirea Constitutiei pe tema definitiei familiei. Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 232 voturi pentru, 22 de voturi impotriva si 13 abtineri, initiativa cetateneasca de revizuire. Riscul revenirii la peisajul geopolitic al anilor '90. La scurta vreme dupa ce Donald Trump a castigat alegerile din SUA, unul dintre marii promotori ai Brexit-ului, Nigel Farage, s-a grabit sa fie primul politician european.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )