Libnet.ro
UNICEF

08:17

A fost inregistrat primul caz de infectare cu COVID-19 in randul inaltilor demnitari din Franta (FOTO)

B1 B1,
A fost inregistrat primul caz de infectare cu COVID-19 in randul inaltilor demnitari din Franta (FOTO)

Ministrul Culturii francez, Franck Riester, a fost testat pozitiv cu coronavisurul COVID-19, relateaza France24. Potrivit Ministerului Culturii francez, demnitarul in varsta de 46 de ani a fost testat. continuă pe B1

Cod portocaliu la nivel national in Moldova, dupa ce a fost inregistrat primul caz de coronavirus

Femeia testata pozitiv la coronavirus, care a revenit sambata, 7 martie, din Italia cu o cursa Milano-Chisinau, este in stare stabila, dar grava din cauza mai multor boli pe care le are: bronhopneumonie bilaterala, diabet zaharat si hipertensiune. in legatura cu acest caz, in cadrul sedintei Comisiei Nationale extraordinare de sanatate publica, autoritatile au instituit cod portocaliu la nivel national privind infectia cu COVID-19, transmite IPN.

Primul caz de coronavirus in Bucuresti. Bilantul a ajuns la 12 romani infectati

Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a anuntat, astazi, intr-un comunicat de presa, ca a fost inregistrat primul caz de coronavirus in Bucuresti. Bilantul a ajuns, in prezent, la 12 romani infectati.

CORONAVIRUS |Slovacia: A fost confirmat primul caz de imbolnavire

Un barbat din Slovacia, in varsta de 52 ani, a fost infectat cu virusul din China, acesta fiind primul caz de imbolnavire din tara. Astazi, un pacient de 52 de ani a fost confirmat infectat, a afirmat p.

Primul caz de infectare cu coronavirus din Republica Moldova: O femeie revenita din Italia. Pacienta e supraponderala si sufera de diabet zaharat si hipertensiune

Autoritatile din Republica Moldova au anuntat, sambata, primul caz de infectie cu noul coronavirus din tara. Potrivit TV8, este vorba despre o femeie in varsta de 48 de ani revenita, chiar in ziua in care.

Primul caz de infectie cu noul coronavirus in Bucuresti

In Capitala a fost depistat primul caz de infectie cu noul coronavirus, a anuntat Grupul de Comunica.

Primul caz de coronavirus confirmat in Bucuresti - un barbat intors din Italia

Primul caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat sambata dupa-amiaza in Bucuresti, fiind vorba despre un barbat in varsta de 49 ani, care s-a intors din Italia Roma) in 27 februarie. Este cel de al 12-lea caz de infectie cu noul coronavirus COVID-19) la nivel national. Astazi au fost confirmate alte doua noi cazuri. 03 Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca pana acum au fost identificate 3 persoane cu care barbatul a intrat in cotact si care vor fi transferate la centrul de carantina.

Primul caz de coronavirus in Republica Moldova

O femeie de 48 de ani este primul caz de coronavirus din Republica Moldova. Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale informeaza despre primul caz confirmat de infectare prin Coronavirus de tip nou in Republica Moldova, anunta deschide. md.

Primul caz de contaminare cu noul coronavirus la Vatican

Vaticanul a raportat, joi, primul caz de coronavirus. Anuntul vine la doar cateva zile dupa ce Papa Francisc s-a simtit rau si a fost testat pentru Covid-19. Testul pentru Suveranul Pontif a iesit.

Primul caz suspect de coronavirus in Brasov. Pacienta s-a intors recent din Italia

Primul caz suspect de coronavirus la Brasov. E vorba de o femeie de 67 de ani, care s-a intors de curand din Italia, din zona Lombardia.

O femeie de 48 de ani, primul caz de coronavirus din Republica Moldova

O femeie de 48 de ani, care a calatorit pe ruta Bologna Chisinau, este primul caz confirmat cu coronavirus in Republica Moldova, anunta deschide. md.

ştiri de la B1

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )