Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost inventat testul pentru coronavirus care da rezultatul in 20 de minute

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
A fost inventat testul pentru coronavirus care da rezultatul in 20 de minute

Mai multi cercetatori australieni au realizat un test care poate detecta infectia cu coronavirus in aproximativ 20 de minute folosind mostre de sange. continuă pe Ziarul Bursa

Brazilia: Presedintele Bolsonaro, in continuare pozitiv la testul pentru coronavirus

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost confirmat din nou pozitiv la testul pentru coronavirus, informeaza miercuri CNN Brasil, ceea ce sugereaza ca liderul populist de dreapta nu s-a recuperat inca dupa diagnosticul initial de infectie cu virusul SARS-CoV-2 anuntat in urma cu o saptamana, scrie Reuters.

Gabriela Firea, anuntul asteptat de toti romanii care vor sa plece in strainatate. Unde pot efectua gratuit testul pentru COVID-19 si cum se pot inscrie

Gabriela Firea a vorbit in cursul zilei de astazi despre testarea gratuita pentru COVID-19, in conditiile in care romanii doresc sa plece in strainatate. Primaria Capitalei a pus la dispozitie 12 clinici de stat sau private unde cetatenii pot efectua testele cerute la granita mai multor tari. Unde te poti inscrie pentru a beneficia de .

Lovitura uriasa pentru romanii care au vrut sa intre astazi in Grecia. De ce au fost intorsi la granita

Mai multi romani care au vrut sa plece astazi in concediu, in Grecia au avut o surpriza extrem de neplacuta. Acestia au fost intorsi de la granita pentru ca nu aveau la ei testul COVID-19. Cetatenii stiau ca aceasta conditie intra in vigoare incepand cu ora 8:00, insa autoritatile de control le-au infirmat aceste lucruri, .

MAE: inca 4 turisti romani in Grecia au coronavirus A fost modificat termenul de completare a formularului electronic pentru cei care intra pe teritoriul elen

Ministerul de Externe ii anunta pe romanii care intentioneaza sa-si petreaca vacantele in Grecia ca autoritatile elene au modificat termenul pentru completarea formularului electronic Passenger Locator.

Marcel Pavel a spus public cine l-a infectat cu coronavirus. Care a fost primul simptom pe care l-a avut artistul

Participarea lui Marcel Pavel la inregistrarile pentru show-ul Te cunosc de undeva si ulterior la repetitii a impus efectuarea mai multor testari in cadrul echipei dupa ce acesta a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. O parte au iesit pozitive, si alte vedete care au participat la filmarile emisiunii de la Antena 1 primind acelasi diagnostic.

Mesajul medicului Virgil Musta pentru cei care nu cred in coronavirus: Terapia Intensiva este plina, e grav!

Profesorul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes din Timisoara a tras un semnal de alarma pentru cei care nu cred in coronavirus. Medicul a spus ca suntem in ultimul moment in care mai putem face ceva.

Pacienta internata pentru coronavirus, marturii socante: Nici nu credeam ca mai scap

Pacientii bolnavi de coronavirus, care sunt internati in sectiile de terapie intensiva, le transmit celor sanatosi sa respecte recomandarile autoritatilor, adica sa poarte masca si sa tina cont de distantarea sociala, fiindca lupta cu acest virus este extrem de grea.

Cipru anunta sanctiuni dure pentru turistii care nu respecta regulile anticoronavirus

Ciprul a inasprit tonul si a introdus amenzi usturatoare pentru turistii straini care nu respecta regulile anticoronavirus la sosire, dupa ce un calator care a mintit cu privire la itinerariul sau a fost testat pozitiv.

Veste proasta pentru romanii care vor sa-si cumpere o locuinta prin programul Noua casa. Cum te poti pacali in aceasta perioada

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR Mugur Isarescu a vorbit despre noile conditii aduse de programul Noua Casa si despre cat de avantajos este acesta pentru dezvoltatorii imobiliari, dar si pentru cumparatori. Din pacate, vestile nu sunt tocmai bune pentru oamenii care vor avea sansa sa se indatoreze cu sume si mai mari decat pana .

MAE: Zeci de romani care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, depistati cu coronavirus

Un numar de 28 de cetateni romani, care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, au fost testati pozitiv pentru coronavirus, au anuntat reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )