Libnet.ro
UNICEF

16:30

Fost ministru britanic al Apararii: Este timpul ca Marea Britanie sa trimita armament in Ucraina

România Liberă România Liberă,
 Fost ministru britanic al Apararii: Este timpul ca Marea Britanie sa trimita armament in Ucraina

Fostul ministru al Apararii britanic, conservatorul Liam Fox, a afirmat, intr-un editorial pentru The Sunday Telegraph, ca Londra trebuie sa trimita armament in Ucraina si a avertizat ca Occidentul trebuie sa se trezeasca la realitatea unui plan strategic clar al Kremlinului de a domina Europa, de la tarile baltice la cele balcanice, informeaza Hotnews. continuă pe România Liberă

Fostul ministru britanic al Apararii: Este timpul ca Marea Britanie sa trimita armament in Ucraina/ William Hague, secretar de stat: Nu intentionam sa trimitem arme, trebuie gasita o solutie diplomatica

Fostul ministru al Apararii britanic, conservatorul Liam Fox, a afirmat intr-un editorial pentru The Sunday Telegraph ca Londra trebuie sa trimita armament in Ucraina, avertizand ca Occidentul trebuie sa se trezeasca la realitatea unui plan strategic clar al Kremlinului de a domina Europa, de la tarile baltice la cele balcanice.

Fostul ministru britanic al Apararii: E timpul ca Marea Britanie sa inarmeze Ucraina

Fostul ministru britanic al Apararii, Liam Fox, este de parere ca Marea Britanie ar trebui sa livreze armament Ucrainei, cu scopul de a contracara mai eficient atacurile separatistilor prorusi. Totodata, Liam Fox face apel ca Occidentul sa se trezeasca la realitate in fata planului Moscovei de a domina Europa.

Fost oficial britanic de rang inalt: Marea Britanie nu ar putea face fata amenintarilor militare rusesti

Marea Britanie nu ar putea face fata amenintarii militare venite din partea Rusiei, sustine un fost oficial de rang inalt din armata britanica, citat de Daily Mail. Sir Michael Graydon, fost sef al RAF,.

MAREA BRITANIE: Romanul care ar fi amenintat cu decapitarea unor eleve de la o scoala militara, arestat

Cotidianul britanic The Guardian sustine ca romanul care era dat in urmarire pentru ca ar fi amenintat cu decapitarea doua eleve ale unei scoli militare britanice a fost arestat la revenirea in Marea Britanie.

Parlamentul britanic critica dur UE si Marea Britanie pentru reactia fata de Rusia: Somnambulism, lipsa de capacitate analitica

Comisia parlamentara britanica precizeaza intr-un raport ca UE si Marea Britanie au dat dovada de somnambulism in criza ucraineana, au esuat in gestionarea situatiei si nu au inteles natura.

Marea Britanie ar putea sanctiona bancile care ajuta clientii sa fraudeze fiscul, dupa scandalul HSBC

Guvernul britanic va analiza introducerea de sanctiuni impotriva bancilor si contabililor care ajuta clientii sa evite plata taxelor. Secretarul sef al Trezoreriei din Marea Britanie, Danny Alexander, a .

Protest mut al romanilor din Marea Britanie, in fata sediului televiziunii Channel 4

Romanii din Marea Britanie sunt asteptati, duminica, de la ora 15. 00, in fata sediului Channel 4 din Londra, in semn de protest fata de difuzarea documentarului Vin Romanii, difuzat de canalul britanic Channel 4.

VIDEO Protest la Londra in fata sediului Channel 4, dupa primul episod despre romanii din Marea Britanie/ MAE: Episodul nu este reprezentativ pentru comunitatea romaneasca, vom urmari cu atentie urmatoarele episoade/ Victor Ponta: Imi exprim solidaritate

Ministerul de Externe a transmis duminica un comunicat de presa referitor la primul episod din documentarul Channel 4 despre romanii din Marea Britanie, in care explica modul in care ambasadorul roman din Londra a reactionat trimitand o scrisoare producatorului. MAE afirma de asemenea ca acest episod nu este reprezentantiv pentru comunitatea romaneasca si lauda initiativa romanilor care au organizat un protest in tacere duminica, la ora locala 15. 00, in fata sediului Channel 4. UPDATE Potrivit unui participant la protest si a fotografiilor postate pe pagina evenimentului pe Facebook, circa 25 de persoane au luat parte la manifestatie, in conditii de ploaie.

O povestire pierduta cu Sherlock Holmes a fost descoperita recent in Marea Britanie

O povestire cu Sherlock Holmes, de Arthur Conan Doyle, a fost descoperita recent in Marea Britanie, la peste 100 de ani dupa ce a fost scrisa, informeaza contactmusic. com, conform Mediafax. Povestirea,.

Marea Britanie: Un roman cautat pentru ca amenintase cu decapitarea doua eleve de la o scoala militara a fost arestat

Un roman care era dat in urmarire pentru ca ar fi amenintat cu decapitarea doua eleve ale unei scoli militare britanice a fost arestat la revenirea in Marea Britanie, a fost inculpat si va fi prezentat in instanta luni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )