Libnet.ro
UNICEF

07:15

O fosta concurenta de la Burlacul a murit intr-un accident cumplit

Antena3 Antena3,
O fosta concurenta de la Burlacul a murit intr-un accident cumplit

O fosta concurenta a emisiunii Burlacul a murit intr-un accident de avion, scrie The Independent. Erin Storm, fosta concurenta din 2008 a celebrei emisiuni americane, a murit dupa ce avionul. continuă pe Antena3

O femeie a murit intr-un accident rutier produs intr-o curba a mortii din Suceava

Un grav accident de circulatie soldat cu moartea unei femei de 64 de ani si ranirea altor doua persoane s-a produs pe DN17, pe raza comunei sucevene Scheia. Un barbat a pierdut controlul asupra masinii pe care o conducea si s-a izbit violent intr-un cap de pod. in urma impactului puternic, sora soferului, aflata pe scaunul din dreapta, a decedat.

Un adolescent mort intr-un accident rutier, suspect de mai multe furturi comise intr-o comuna din Suceava

Iulian Olari, de 17 ani si Rafael B. , de 16 ani, ambii din comuna suceveana Volovat, sunt suspectati de politisti ca ar fi comis mai multe furturi pe raza localitatii de domiciliu. Primul adolescent a murit in urma cu o luna de zile intr-un accident rutier, pe care tot el l-a produs, dupa ce s-a urcat fara permis la volanul unei masini.

Accident cumplit. Un stalp a cazut peste un tramvai. Un copil este ranit

Un accident de circulatie s-a produs pe strada Oasului, judetul Cluj, miercuri, in jurul orei 13. Din primele informatii rezulta ca o duba a iesit de pe carosabil si a intrat intr-un.

Un tanar a fost ucis intr-un accident rutier: a scapat masina de sub control si s-a rasturnat in sant

Un tanar de 23 de ani a murit in urma unui accident rutier petrecut in acesta dimineata in apropiere de Orastie. Barbatul aflat la volan a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat cu ea intr-un sant.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,191 seconds )