Libnet.ro
UNICEF

14:45

Fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu a facut anuntul dupa moartea artistului

Antena3 Antena3,
Fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu a facut anuntul dupa moartea artistului

Fosta lui sotie a anuntat marti ca in cursul zilei trupul actorului o sa fie dus la capela cimitirului Bellu Ortodox. Locul ingerilor este in ceruri. Uneori mai coboara si pe. continuă pe Antena3

Mesajul cutremurator postat recent de fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu pe Facebook

Anul 2010 a fost unul pe care apropiatii umoristului si-l amintesc ca fiind unul de grea cumpana pentru Ioan Gyuri Pascu. A suferit un atac cerebral, iar mai apoi a divortat de marea lui iu.

Monica Anghel, mesaj dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu: Gyuri te iubesc la fel de mult (VIDEO)

Monica Anghel, fosta colega cu Ioan Gyuri Pascu in trupa Divertis a vorbit despre acesta pentru B1TV. Ma leaga amintiri extraordinar de multe. Noi am fost prieteni foarte buni si colegi. Dar datorita.

Medicii legisti au anuntat cauza decesului lui Ioan Gyuri Pascu. Fosta sotie a artistului, audiata la sectia omoruri de la Politia Capitalei

Medicii legisti au anuntat, marti, in mod oficial, cauza mortii lui Ioan Gyuri Pascu. Potrivit acestora, articstul a decedatdin cauza afectiunii de cord de care suferea, pe fondul diabetului.

Ce a aparut luni seara pe Facebook-ul fostei sotii a lui Ioan Gyuri Pascu

Daniela Marin, marea iubire a lui Ioan Gyuri Pascu, cea care i-a fost alaturi peste 20 de ani ca sotie, dar si prietena, a reusit cu greu sa-si adune cuvintele de regret pentru trecerea in nefiinta a.

Florin Constantin (Divertis), despre Ioan Gyuri Pascu: S-a stins un zambet mare cat o lume si un artist mare cat o tara

Actorul Florin Constantin, membru fondator al grupului de umor din care a facut parte si Ioan Gyuri Pascu, Divertis, spune ca odata cu moartea lui Ioan Gyuri Pascu s-a stins un zambet mare cat o lume, un artist mare cat o tara. Florin Constantin a mai scris pe pagina sa de Facebook ca s-a stins si o lumanare pe care nu o va mai aprinde la cei vii, ci la cei vesnici.

VIDEO+FOTO. Ioan Gyuri Pascu a murit, dar arta lui va ramane in memoria romanilor. A facut de toate: a cantat, a jucat, a scris

Ioan Gyuri Pascu a fost un muzician si un actor roman, cunoscut, in special, pentru activitatea din grupului de umor Divertis. S-a nascut la 31 august 1961 in orasul Agnita, pe atunci in regiunea Brasov, azi in Judetul Sibiu. Artistul povesteste pe site-ul propriu, ca era un copil mic, plapind, extrem de slab, dar si extrem de vioi.

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Irina Margareta Nistor: Ioan Gyuri Pascu - un personaj si un artist absolut pasionat si pasional

Ioan Gyuri Pascu a fost un personaj si un artist absolut pasionat si pasional in tot ce facea, a declarat luni, pentru AGERPRES, criticul de film Irina Margareta Nistor. Nu pot sa cred ca nu mai.

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Cine a fost actorul iubit de o lume intreaga

IOAN GYURI PASCU A MURIT Ioan Gyuri Pascu a fost un muzician si un actor roman, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987. S-a lansat in cariera muzicala in anul 1977 si de atunci a abordat.

Gabi Balint, mesaj tulburator dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu

Ioan Gyuri Pascu a murit. Gabi Balint a postat un mesaj extrem de tulburator, dupa ce a aflat ca Ioan Gyuri Pascu a trecut in nefiinta, la doar 55 de ani. Cei doi aveau o relatie foarte apropiata, care.

Reactii dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu: Bunul simt, modestia exagerata si o framantare interioara au franat o cariera care ar fi meritat mult mai mult

Vestea mortii lui Ioan Gyuri Pascu i-a luat prin surprindere pe artistii cu care acesta era prieten, cu totii exprimandu-si condoleantele, dar impartasind si povesti cu si despre el. intre cei care au vorbit despre Ioan Gyuri Pascu se numara Monica Anghel, Jojo, Tudor Chirila si Alexandru Arsinel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )