Libnet.ro
UNICEF

11:00

Fostul manager al Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, diagnosticat cu COVID-19 dupa ce s-a vaccinat

Adevărul Adevărul,
Fostul manager al Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, diagnosticat cu COVID-19 dupa ce s-a vaccinat

Autoritatile atrag atentia ca, pentru a fi imunizat, este nevoie si de a doua doza de vaccin, care produce efecte dupa alte doua saptamani. continuă pe Adevărul

Fosta sefa a Spitalului de Boli Infectioase Iasi, confirmata cu COVID-19 dupa ce s-a vaccinat: Anticorpii protectori dati de vaccin apar la 10-15 zile dupa vaccinare

Fostul manager al Spitalului de Boli Infectioase din Iasi Carmen Dorobat anunta ca a fost confirmata cu COVID-19 dupa ce s-a vaccinat. Ea a explicat ca anticorpii protectori apar la 10-15 zile dupa vaccinare si i-a indemnat pe oameni sa se vaccineze.

Ce se intampla cu vaccinurile care nu se folosesc. Medicul Cristian Oancea a explicat cum a reusit sa nu iroseasca nicio doza la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara

La Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara nu a fost irosit nicun vaccin pana acum, iar medicul pneumoloc Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara a explicat cum a reusit sa.

A inceput vaccinarea anti-COVID la Buzau. Seful Sectiei Boli Infectioase: Din martie astept acest moment Reprezinta, impreuna cu celelalte scheme terapeutice, probabil rezolvarea acestei pandemii

Luni dimineata a inceput campania de vaccinare anti-COVID si la Buzau, iar prima persoana care a primit serul a fost seful Sectiei de Boli Infectioase Buzau, medicul Bogdan Cristian Micu, informeaza News. ro.

Ce a patit medicul Carmen Dorobat dupa vaccinarea anti-covid-19: A aparut dupa vaccinare, imediat

Numele medicului Carmen Dorobat este unul cu greutate, avand in vedere ca este medic cu experienta. Medicul este si fostul manager al Spitalului de Boli Infectioase din Iasi. Recent, ca toti medicii de altfel, Dorobat a fost vaccinata anti-covid. Numai ca a avut parte de surprize, imediat dupa vaccinare. Carmen Dorobat, dupa vaccinare, infectata cu .

Bunicuta de 95 de ani, vindecata de COVID la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara VIDEO

O pacienta, in varsta de 95 de ani, internata in urma cu 10 zile, cu diagnosticul de infectie cu SARS CoV 2, a fost externata.

Dr. Carmen Dorobat, fostul manager al Spitalului de Boli Infectioase Iasi, bolnava de COVID, dupa vaccinare

Fostul manager al Spitalului de Boli Infectioase Iasi, Carmen Dorobat, a fost infectata cu coronavirus.

Prima numire in echipa lui Vlad Voiculescu: Andreea Moldovan, unul dintre cei mai cunoscuti epidemiologi din Romania, va fi secretar de stat in Ministerul Sanatatii

Medicul Andreea Moldovan, directorul medical al Spitalului de Boli Infectioase din Brasov si unul dintre cei mai cunoscuti epidemiologi din Romania, a fost numita secretar de stat in Ministerul Sanatatii. Decizia de numire a fost publicata in Monitorul Oficial. Andreea Moldovan este prima numire oficiala in echipa lui Vlad Voiculescu, de cand acesta a preluat conducerea Ministerului Sanatatii.

O pacienta COVID-19 in varsta de 94 de ani, din Iasi, surpriza uriasa pe patul de spital chiar de ziua ei: Dumnezeu v-a iubit si va iubeste!

Surpriza uriasa pentru o femeie internata la Spitalul Letcani cu COVID-19, chiar in ziua in care a implinit 94 de ani. Pacienta, care este in spital din 23 decembrie, a primit un tort.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )