Libnet.ro
UNICEF

09:45

Fostul ministru francez al Bugetului, Jerome Cahuzac, a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru frauda

România Liberă România Liberă,
Fostul ministru francez al Bugetului, Jerome Cahuzac, a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru frauda

Un fost ministru francez al Bugetului, Jerome Cahuzac, a fost condamnat joi la trei ani de inchisoare, fara posibilitate de eliberare conditionata, pentru frauda fiscala si spalare de bani, de un tribunal corectional din Paris. continuă pe România Liberă

Fostul ministru francez al bugetului, Jerome Cahuzac, condamnat la trei ani de inchisoare pentru frauda fiscala

Fostul ministru francez al Bugetului, Jerome Cahuzac, a fost condamnat joi la trei ani de inchisoare intr-unul dintre cele mai mari scandaluri politice din mandatul presedintelui Francois Hollande, relateaza Associated Press.

Fost ministru francez condamnat la 3 ani de inchisoare: Jerome Cahuzac acuzat de frauda fiscala si spalare de bani

Justitia franceza l-a condamnat pe fostul ministrul al Bugetului Jerome Cahuzac la 3 ani de inchisoare cu executare pentru comiterea infractiunilor de frauda fiscala si spalare, anunta BFMTV. Magistratii.

Fostul subprefect al judetului Harghita, Constantin Strujan, a fost incarcerat dupa ce a fost condamnat definitiv la inchisoare

Fostul subprefect al judetului Harghita, Constantin Strujan, a fost incarcerat la Penitenciarul Miercurea Ciuc, potrivit unor surse judiciare, dupa ce a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta.

Gabriel Oprea, la DNA: Fostul ministru de Interne da declaratii in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina

Gabriel Oprea a fost chemat in aceasta dimineata la DNA. Fostul ministru de Interne este audiat in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. Procurorii au anuntat ca au facut o noua cerere catre.

UPDATE Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea nu a vrut sa dea declaratii, miercuri, la DNA in dosarul mortii politistului Gigina. Patronul firmei care a sapat groapa, urmarit penal

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea s-a prezentat miercuri la DNA, pentru a fi audiat de procurori.

Parchetul General a decis inceperea urmaririi penale in cazul plangerii pe care fostul ministru de Interne Petre Toba a depus-o impotriva CNATDCU

Procurorii Parchetului General au dispus, marti, inceperea urmaririi penale in rem pentru abuz in serviciu, in cazul plangerii penale pe care fostul ministru de Interne Petre Toba a depus-o impotriva Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU).

Un irakian a fost condamnat in Suedia pentru crime de razboi din cauza unei fotografii de pe Facebook

Un irakian a fost condamnat la sase luni de inchisoare pentru savarsirea unor crime de razboi fiindca a postat pe contul de Facebook o imagine in care aparea langa cadavrele mutilate ale un.

Un criminal a fost condamnat dupa ce si-a ucis concubina si i-a lasat cadavrul sa putrezeasca langa Pestera Vacii

Magistratii l-au condamnat pe Costin Munteanu, anchetat pentru uciderea unei femei, al carui cadavru a fost descoperit in stare de putrefactie in apropierea unei pesteri din Cheile Rosia Muntii Sureanu.

Deputatul Catalin Radulescu a fost condamnat pentru coruptie la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) l-a condamnat, luni, pe deputatul PSD Catalin Radulescu la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )