Libnet.ro
UNICEF

07:16

Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov, audiat la DNA intr-un nou dosar in care este suspectat de trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov, audiat la DNA intr-un nou dosar in care este suspectat de trafic de influenta

Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov a fost dus, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat intr-un nou dosar in car este suspectat de trafic de influenta, au precizat surse judiciare. Saptamana trecuta, Vlasov a fost condamnat la 4 ani de inchisoare tot pentru trafic de influenta, insa decizia nu este definitiva. continuă pe Adevărul

Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov si-ar putea afla vineri prima sentinta in dosarul de trafic de influenta

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti sunt asteptati, vineri, sa pronunte o prima decizie in dosarul in care fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov este acuzat de trafic de influenta. Acesta a fost prins in flagrant in timp ce primea 200. 000 de euro mita.

UPDATE. Mihail Vlasov, audiat la DNA: Ma asteptam sa fiu condamnat la moarte

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, este audiat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, intr-un alt dosar, decat cel in care a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare, informeaza B1 Tv.

Mihail Vlasov, audiat la DNA

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, este audiat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, intr-un alt dosar, decat cel in care a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare, informeaza B1 Tv.

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, este audiat la sediul DNA

UPDATE: Mihail Vlasov a iesit din sediul DNA in jurul orei 11. 20, dar a refuzat sa faca vreo declaratie in fata presei. Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a ajuns.

Mihail Vlasov a fost audiat la DNA. Vineri, Curtea de Apel l-a condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie Mihail Vlasov a fost audiat azi dimineata la DNA. La iesirea de la DNA Vlasov a refuzat sa vorbeasca despre discutia cu procurorii. Vineri, Curtea de Apel l-a.

Mihail Vlasov, urmarit penal pentru luare de mita intr-un nou dosar

ACTUALIZARE 16:39 Procurorii DNA au dispus urmarirea penala fata de fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, pentru luare de mita intr-un nou dosar.

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, 4 ani de inchisoare cu executare

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti l-au gasit vinovat de trafic de.

Mihail Vlasov, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) Mihail Vlasov a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, de Curtea de Apel Bucuresti, decizia nefiind definitiva, anunta Mediafax.

Mihail Vlasov a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care ar fi pretins de la un martor denuntator suma de 1 milion de euro, din care ar fi primit 200. 000 euro, potrivit surselor din presa.

Mihail Vlasov a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a fost condamnat vineri de Curtea de Apel Bucuresti la patru ani de inchisoare cu executare, informeaza B1 TV. Decizia nu este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )