Libnet.ro
UNICEF

07:45

Fostul presedinte Jimmy Carter a fost internat in spital

B1 B1,
Fostul presedinte Jimmy Carter a fost internat in spital

Fostul presedinte al Statelor Unite Jimmy Carter, 92 de ani, a fost internat intr-un spital din Canada, informeaza AFP, care citeaza presa canadiana. Carter a lucrat din greu in ultima. continuă pe B1

Un fost presedinte al Statelor Unite a fost internat de urgenta la spital

Fostul presedinte al Statelor Unite Jimmy Carter, 92 de ani, a fost evacuat si internat in spital pentru deshidratare in cursul unui eveniment caritabil la Winnipeg, in Canada. Al 39-lea.

9 ani si 6 luni de inchisoare pentru fostul presedinte

Fostul presedinte brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a fost condamnat la noua ani si sase luni de inchisoare pentru coruptie si spalare de bani, informeaza AFP. Decizia, anuntata de o instant.

Fostul presedinte al Poloniei, Lech Walesa, a fost externat, dar trebuie sa urmeze cateva zile de repaos

Fostul presedinte al Poloniei, Lech Walesa, spitalizat pentru efectuarea unor teste cardiace, a fost externat, miercuri, insa are nevoie de cateva zile de repaos.

Fostul presedinte al CJ Teleorman, pus sub acuzare de DNA pentru modul in care a inchiriat insula Belina firmei Tel Drum

Fostul presedinte al CJ Teleorman, Ionut Adrian Gadea, a fost pus sub acuzare de procurorii DNA pentru infractiunea de abuz in serviciu. Ancheta are legatura cu modul in care CJ a inchiriat firmei Tel Drum trei contracte de inchiriere avand ca obiect parti din insula Belina si bratul Pavel al fluviului Dunarea in suprafata totala de 80 ha).

Fostul presedinte brazilian Lula, condamnat la noua ani si sase luni de inchisoare pentru coruptie

Fostul presedinte brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a fost condamnat la noua ani si sase luni de inchisoare pentru coruptie si spalare de bani, a anuntat miercuri tribunalul de la Curitiba sud), insarcinat cu ancheta in scandalul Petrobras, relateaza AFP.

Fostul presedinte brazilian Lula da Silva, condamnat la noua ani si sase luni de inchisoare pentru coruptie

Fostul presedinte brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a fost condamnat la noua ani si sase luni de inchisoare pentru coruptie si spalare de bani, a anuntat miercuri tribunalul de la Curitiba sud), insarcinat cu ancheta in scandalul Petrobras, relateaza AFP.

Fostul presedinte brazilian Luiz Inacio Lula da Silva, condamnat la peste 9 ani de inchisoare

Fostul presedinte brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a fost condamnat la noua ani si sase luni de inchisoare pentru coruptie si spalare de bani, a anuntat miercuri o instanta din Curitiba sud),.

Fostul presedinte al CJ Teleorman, urmarit penal pentru abuz in serviciu, in legatura cu insula Belina

Fostul presedinte al CJ Teleorman, Gadea Adrian Ionut, este urmarit penal de procurorii anticoruptie, intr-un dosar de abuz in serviciu.

DNA incepe urmarirea penala fata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, in afacerea Belina, locul preferat de pescuit al lui Dragnea

Procurorii DNA au dispus inceperea urmaririi penale fata de fostul presedinte al consiliului judetean Teleorman Adrian Gadea, in afacerea Belina, locul preferat de pescuit al lui Liviu Dragnea, despre care HotNews. ro a demonstrat ca a ajuns in cele din urma la fiul liderului PSD.

DNA incepe urmarirea penala fata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, in afacerea Belina, locul preferat de pescuit al lui Dragnea / Vezi in text implicarea liderului PSD in aceasta afacere

Procurorii DNA au dispus inceperea urmaririi penale fata de fostul presedinte al consiliului judetean Teleorman Adrian Gadea, in afacerea Belina, locul preferat de pescuit al lui Liviu Dragnea, despre care HotNews. ro a demonstrat ca a ajuns in cele din urma la fiul liderului PSD. In 2013, Guvernul Victor Ponta a emis o Hotarare de Guvern 943 prin care Insula Belina si Bratul Pavel treceau de la Apele Romane la CJ Teleorman. Hotararea era semnata de Ponta si contrasemnata, intre altii, si de Liviu Dragnea, pe atunci vicepremier.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )