Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fostul primar din Medgidia, Marian Iordache, a murit dupa ce s-a inecat cu alimente

Hotnews Hotnews,
 Fostul primar din Medgidia, Marian Iordache, a murit dupa ce s-a inecat cu alimente

Fostul primar al municipiului Medgidia Marian Iordache, in varsta de 59 de ani, a murit duminica seara dupa ce s-a inecat in timpul mesei, cel mai probabil cu o bucata de pepene. Sotia sa i-a aplicat manevrele specifice in astfel de cazuri, iar in momentul sosirii echipajului medical, el se afla in stop-cardiorespirator, manevrele de resuscitare efectuate fiind fara rezultat. Iordache era pe lista de consilieri judeteni a PNL la alegerile din 27 septembrie, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Marian Iordache a murit. Fostul primar din Medgidia nu a mai putut fi salvat de medici

Marian Iordache, fostul primar din Medgidia, a murit, in aceasta seara, in timp ce lua masa. Martorii au sunat imediat la numarul unic de urgenta 112 si au incercat sa ii acorde primul ajutor, insa toate eforturile au fost in zadar.

Fostul primar din Valea Doftanei condamnat definitiv pentru instigare la fals si achitat pentru abuz in serviciu

Ion Manea, fostul primar al comunei prahoveane Valea Doftanei, a fost achitat definitiv de Curtea de Apel Ploiesti pentru acuzatia de abuz in serviciu. Fostul edil ramane totusi cu pedeapsa de un an si sase luni pentru instigare la fals intelecutal.

Incident socant. Un barbat din Ramnicu Valcea a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul cinci

Un inident socant a avut loc vineri dimineata, in Ramnicu Valcea. Un barbat de 40 de ani s-a aruncat de la etajul cinci al blocului in care locuia. Barbatul a decedat, evenimentul fiind pe Bulevardul.

Marian Iordache, fostul primar al Medgidiei, a murit. Barbatul in varsta de 59 ani s-a inecat cu mancare. PNL Constanta suspenda campania electorala

Marian Iordache 59 ani), fost primar al Medgidiei timp de doua mandate, consilier judetean PNL si consilier personal al primarului din Cernavoda, a murit in seara de duminica, 13 septembrie 2020. Acesta s-a inecat cu mancare. PNL Constanta a decis sa suspende campania electorala timp de doua zile.

Fostul sportiv din Romania a fost condamnat pentru trafic de droguri. Decizia este definitiva

La inceputul lunii iunie, DIICOT efectua o perchezitie in casa jucatorului de handbal Pierre Yves Ragot. Francezul are o casa la Brasov si juca la HC Minaur Baia Mare. Pierre Yves Ragot, cultivator indoor de cannabis Povestea fostului jucator la Dinamo a inceput odata cu autosesizarea DIICOT si a celor de la BCCO Brasov-Serviciul Antidrog.

Accident teribil in Iasi. Un sofer a murit dupa ce masina a fost acrosata de un tren

Un barbat a decedat in urma unui cumplit accident, petrecut la o trecere la nivel cu calea ferata. Barbatul a ignorat semnalele luminoase si cele acustice si a trecut peste calea ferata din Pascani. Din pacate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )