Libnet.ro
UNICEF

21:30

Fostul senator Gigi Chiru, condamnat definitiv la 6 luni inchisoare cu suspendare pentru mita electorala

Hotnews Hotnews,
 Fostul senator Gigi Chiru, condamnat definitiv la 6 luni inchisoare cu suspendare pentru mita electorala

Fostul senator Christian Gigi Chiru a fost condamnat definitiv luni de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la 6 luni inchisoare cu suspendare, el fiind acuzat ca a dat mita electorala in timpul campaniei pentru alegerile locale din 2012, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Fostul senator Christian Gigi Chiru, condamnat la 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru mita electorala

Magistratii inaltei Curti de casatie si Justitie au decis astazi sa respinga apelul formulat de Christian Gigi Chiru si sa pastreze sentinta initiala care-l condamna pe fostul senator la 6 luni de inchisoare cu suspendare. Decizia este definitiva.

Fost senator din partidul lui Basescu, condamnat la inchisoare pentru mita electorala

Fostul senator Christian Gigi Chiru a fost condamnat definitiv luni de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie la sase luni inchisoare cu suspendare, el fiind acuzat ca a dat mita.

Un fost senator PDL, condamnat la inchisoare cu suspendare

Fostul senator Christian Gigi Chiru a fost condamnat definitiv luni de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie la 6 luni inchisoare cu suspendare, el fiind acuzat ca a dat mita.

Fost senator ALDE, condamnat la inchisoare pentru dare de mita

Fostul senator ALDE Christian Gigi Chiru a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru ca a dat mita electorala in timpul campaniei pentru alegerile locale din 2012. Decizia apartine.

Fostul primar Gheorghe Nechita, condamnat pentru luare de mita

Fostul primar al municipiului Iasi Gheorghe Nichita a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, decizia Tribunalului Bucuresti nefiind definitiva, potrivit News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )