Libnet.ro
UNICEF

05:15

Fotbalul romanesc tremura: Mesajul ministrului Ionut Stroe pentru cluburi

Adevărul Adevărul,
Fotbalul romanesc tremura: Mesajul ministrului Ionut Stroe pentru cluburi

Avem deja 33 de cazuri confirmate la trei cluburi, Dinamo, CFR Cluj si Craiova, iar viitorul campionatului in acest sezon e tot mai incert. continuă pe Adevărul

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, in direct pe B1 TV: Ne trebuie masuri pentru limitarea focarelor din Liga 1 si pentru a corecta comportamentul participantelor (VIDEO)

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, a comentat situatia fotbalului romanesc, care este marcat de tot mai multe cazuri confirmate de COVID-19. in direct pe B1 TV, miercuri seara, demnitarul a explicat.

Liga 1: Ionut Stroe cere sanctiuni pentru echipele cu cazuri de COVID-19

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a declarat, joi, comentand numeroasele cazuri de CO.

Ministrul Sportului: Organizatorii Ligii I sa nu forteze disputarea meciurilor doar pentru a termina competitia Ionut Stroe nu exclude aplicarea unor sanctiuni (VIDEO)

Ionut Stroe, ministrul Sportului, a declarat, pentru B1 TV, ca sunt cluburi in Liga I de fotbal care au ajuns sa aiba chiar si 15 cazuri de coronavirus. Acesta a cerut organizatorilor si cluburilor sa aplice.

IONUT STROE: in conditiile in care organizatorii sau cluburile pun in pericol sanatatea sportivilor, exista posibilitatea sa avem o interventie mai ferma

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, nu exclude o interventie mai ferma in fotbal, dupa ce la mai multe cluburi din Liga I au fost inregistrate cazuri de infectare cu noul coronavirus. Stroe nu a precizat in ce ar putea consta aceasta interventie mai ferma, insa a facut afirmatia raspunzand intrebarii daca se gandeste sa opreasca sezonul Ligii I.

Tragedie in fotbalul romanesc. A murit, dupa o tumoare cerebrala

Cu 12 sezoane ca arbitru pe prima scena a fotbalului romanesc, adunand aproape 180 de partide in Divizia A, dar si peste 40 de meciuri internationale, Dan Petrescu a fost unul din exponentii de marca ai arbitrajului romanesc. Tragedie in fotbalul romanesc Federatia Romana de Fotbal a mai pierdut un membru de marca, in persoana .

Alegeri locale 2020. Ce spune Orban despre amanarea organizarii alegerilor. Mesajul important al premierului pentru romani

Pe 28 august incepe campania electorala pentru Alegerile Locale 2020, dar in acest moment este o presiune din ce in ce mai mare pe Guvernul Orban de a amana data alegerilor tinand cont de situati in care se afla Romania in acest moment. Alegeri locale 2020. Ce spune Orban despre amanarea organizarii alegerilor Ludovic Orban .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )