Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO+VIDEO. Romania va fi reprezentata la Eurovision 2017 de Ilinca si Alex Florea

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Romania va fi reprezentata la Eurovision 2017 de Ilinca si Alex Florea

In editia Eurovision 2017, Romania va fi reprezentata de Ilinca si Alex Florea, alesi in cadrul finalei nationale prin votul publicului, transmis in direct de TVR. continuă pe România Liberă

FOTO+VIDEO. Romania va fi reprezentata la Eurovizion 2017 de Ilinca si Alex Florea

In editia Eurovizion 2017, Romania va fi reprezentata de Ilinca si Alex Florea, alesi in cadrul finalei nationale prin votul publicului, transmis in direct de TVR.

Ce este yodelingul, tehnica vocala pe care Romania mizeaza la Eurovision 2017: Ilinca Bacila este una dintre putinele cantarete care o stapanesc VIDEO

Ilinca Bacila si Alex Florea sunt castigatorii Eurovision Romania 2017 si ne vor reprezenta tara in concursul international ce se va desfasura in luna mai la Kiev. Cei doi i-au cucerit pe romani cu piesa Yodel It!, o combinatie inedita intre mai multe stiluri muzicale, insa cu siguranta cei mai multi au fost impresionati de yodelingul executat de Ilinca, una dintre putinele cantarete din Romania care pot pune in practica aceasta tehnica.

Eurovision 2017: CASTIGATORUL ROMANIEI a fost desemnat. Cine ne va reprezenta la Kiev (FOTO,VIDEO)

Romanii si-au ales reprezentantul. Castigatorul Eurovision Romania 2017, cel care ne va reprezenta tara in marea finala de la Kiev, este echipa formata din Ilinca Alex Florea.

Finala nationala Eurovision 2017 are loc duminica. Ecran urias in Piata Universitatii

Finala selectiei nationale Eurovision 2017 va putea fi urmarita duminica, de la ora 20,30, in direct la TVR 1, TVR International, TVR Moldova si online, pe TVR plus, dar si pe un ecran imens amplasat in Piata Universitatii, a anuntat postul national de televiziune .

Romania va fi reprezentata la Eurovizion 2017 de Ilinca si Alex Florea

In editia Eurovizion 2017, Romania va fi reprezentata de Ilinca si Alex Florea, alesi in cadrul finalei nationale prin votul publicului, transmis in direct de TVR.

Compozitorul piesei castigatoare la Eurovision Romania 2017, declaratie-surpriza: melodia trebuia sa fie cantata de un grup ce va rivaliza cu Ilinca si Alex

Compozitorul Mihai Alexandru, autorul piesei Yodel It!, aleasa de romani sa ne reprezinte tara la Eurovision 2017, a dezvaluit ca initial piesa nu era destinata duo-ului format din Ilinca si Alex Florea. Melodia a fost gandita pentru o trupa care va rivaliza cu reprezentantii Romaniei pe scena din Kiev. Ilinca si Alex Florea au iesit invingatori din finala Eurovision Romania 2017, castigand detasat cu peste 10. 000 de voturi.

Ilinca si Alex Florea sunt castigatorii Eurovision Romania 2017: cei doi au primit un premiu in bani si ne vor reprezenta tara la Kiev VIDEO

Ilinca si Alex Floreasunt castigatoriiEurovision Romania 2017,publicul votandu-i pentru a nereprezenta tarain competitia internationala. Cei doi cantareti au primit peste 10. 000 de voturi pentru piesa Yodel It!. Podiumul a fost completat, in ordine, de Mihai Traistariu si de trupa Instinct.

VIDEO Ilinca si Alex Florea vor reprezenta Romania la Eurovision cu melodia Yodel It

Ilinca si Alex Florea vor reprezenta Romania pe scena Eurovision de la Kiev, la cea de-a 62-a editie a competitiei, cu melodia Yodel It. Acestia au primit in jur de 10. 000 de voturi si i-au surclasat pe Mihai Traistariu, care s-a clasat pe locul doi cu melodia I won't surrender, obtinand 5000 de voturi si pe cei de la Instinct, a caror melodie Petale i-a adus pe locul trei in topul preferintelor publicului. Mihai Traistariu i-a felicitat pe castigatori, precizand insa ca va continua sa participe la aceasta competitie pana cand va reusi, din nou, sa reprezinte Romania la Eurovision Song Contest. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante momente ale finalei .

Muzica la mana a doua: Piesa castigatoare la Eurovisionul romanesc a fost respinsa la concursul din Elvetia! Iata dovada! (VIDEO)

Mihai Alexandru, compozitorul piesei Yodel it! care va reprezenta Romania la Eurovision 2017, a facut o dezvaluire care nu ne onoreaza prea mult ca natie. Acesta a recunoscut ca melodia a fost co.

Stil italian pentru toamna-iarna 2017/2018: palarii, mesaje sociale si diversitate culturala FOTO VIDEO

Saptamana Modei de la Milano a fost o explozie de creativitate, nu numai de culoare. Dincolo de trenduri, fie ca este vorba despre prezenta palariilor negre, elegante, fie a blanurilor masive sau a influentei anilor 40, designerii au transmis mesaje politice si si-au comunicat pozitia fata de subiecte precum diversitatea culturala, drepturile femeilor sau ingrijorarea fata de viitor.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2058 seconds )