Libnet.ro
UNICEF

12:30

FOTO: Bucuresti, orasul cu cele mai multe cladiri cu risc seismic. Ce cartiere ar fi afectate, in cazul unui cutremur major

România Liberă România Liberă,
FOTO: Bucuresti, orasul cu cele mai multe cladiri cu risc seismic. Ce cartiere ar fi afectate, in cazul unui cutremur major

Un cutremur puternic ar avea efecte devastatoare asupra mai multor zone din Capitala, se arata intr-un raport prezentat recent de Ministerul Dezvoltarii. Astfel, zonele cele mai expuse sunt: Otopeni, Baneasa, Casa Presei si Pantelimon, urmate de zonele Panduri, Militari, Dumul Sarii, mediu in zonele Titulescu, Balcescu, Balta Alba si Gemeni. in zonele Dambovita, Metalurgiei si IMGB, efectele unui cutremur ar fi scazute. continuă pe România Liberă

PERICOL IMINENT. Bucuresti, orasul cu cele mai multe cladiri cu risc seismic. Ce cartiere ar fi afectate, in cazul unui cutremur major

Un cutremur puternic ar avea efecte devastatoare asupra mai multor zone din Capitala, se arata intr-un raport prezentat recent de Ministerul Dezvoltarii. Astfel, zonele cele mai expuse sunt: Otopeni, Baneasa, Casa Presei si Pantelimon, urmate de zonele Panduri, Militari, Dumul Sarii, mediu in zonele Titulescu, Balcescu, Balta Alba si Gemeni. in zonele Dambovita, Metalurgiei si IMGB, efectele unui cutremur ar fi scazute.

Macesele, remediu pentru toate bolile. Cum tin in forma inima fructele care contine cele mai multe vitamine

Considerate leac universal pentru ca trateaza multe afectiuni si previn aparitia altora, macesele sunt fucte care furnizeaza organismului toate substantele necesare functionarii optime. Au efect antidiabetic, previn aparitia tumorilor, sunt cicatrizante, cresc pofta de mancare, previn ateroscleroza, trateaza afectiunile hepato-biliare si regleaza metabolismul.

Peste 5.500 de romani vor sa renunte la case, prin dare in plata! Ce credite au cele mai multe sanse la darea in plata

Una din cinci cereri de dare in plata a fost acceptata pana acum de banci, potrivit specialistilor consultati de Weekend Adevarul. De regula, creditorii sunt de acord sa preia casa in schimbul creditului daca este vorba de un imobil pe.

Castigatorii galei Effie: Grand Effie merge la Leo Burnett Target. McCann, cele mai multe premii

Agentia Leo Burnett Target a castigat trofeul Grand Effie, pentru Campania Tadaaam GigaWeekend a brandului Telekom Romania, la editia din 2016 a Galei Effie. Printre ceilalti mari castigatori ai editiei din acest an se Numara McCann - cu 12.

Peste 5.500 de romani vor sa renunte la case, prin dare in plata! Ce credite au cele mai multe sanse

Una din cinci cereri de dare in plata a fost acceptata pana acum de banci, potrivit specialistilor consultati de Weekend Adevarul. De regula, creditorii sunt de acord sa preia casa in schimbul creditului daca este vorba de un imobil pe care il pot vinde imediat sau cand au de a face cu un caz social.

Raed Arafat, dupa cutremurul de 5,3 grade pe Richter: Cel mai important lucru este ca populatia sa fie pregatita, sa stie cum sa reactioneze. Asta poate salva cele mai multe vieti

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI), Raed Arafat, considera ca interventia la cutremur nu apartine doar statului, Guvernului central, Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), ci si omului de rand, comunitatii, autoritatilor locale si judetene.

Baneasa si Pantelimon, cartierele cele mai expuse la un cutremur major: Harta seismica a Capitalei (FOTO)

Autoritatile au redesenat recent harta seismica a Bucurestiului. Conform acesteia, cartierele Baneasa si Pantelimon sunt cele mai expuse la un cutremur major ce ar lovi orasul. Institutul pentru Fizica.

Proteste dupa decizia Senatului in cazul Oprea, in Bucuresti si in mai multe orase din tara FOTO VIDEO

Mii de oameni au anuntat pe Facebook ca vor iesi in strada, joi, dupa ora 18. 00, in semn de protest fata de votul prin care Senatul a respins cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina. Mitinguri de protest s-au anuntat in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Iasi si Galati.

Cum arata cele mai luxoase superiahturi care vor fi expuse la Monaco Yacht Show: costa milioane de euro si au dotari spectaculoase FOTO

Monaco Yacht Show, evenimentul in cadrul caruia sunt prezentate cele mai impresionante modele de ambarcatiuni din lume, se desfasoara in acest an intre 28 septembrie si 1 octombrie.

Proteste dupa decizia Senatului in cazul Oprea, in Bucuresti si in mai multe orase din tara

Mii de oameni au anuntat pe Facebook ca vor iesi in strada, joi, dupa ora 18. 00, in semn de protest fata de votul prin care Senatul a respins cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina. Mitinguri de protest s-au anuntat in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Iasi si Galati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )