Libnet.ro
UNICEF

11:30

FOTO Cea mai asteptata fotografie. Iata prima imagine cu fiul Antoniei si al lui Alex Velea!

Devorator Monden Devorator Monden,
FOTO Cea mai asteptata fotografie. Iata prima imagine cu fiul Antoniei si al lui Alex Velea!

Antonia si Alex Velea au devenit parinti pe 27 decembrie. Inca de cand a venit pe lume, bebelusul lor s-a. continuă pe Devorator Monden

FOTO VIDEO Cea mai spectaculoasa fotografie spatiala a anului prinde in cadru 48.000 de ani-lumina

NASA a publicat pe 5 ianuarie cea mai mare panorama a galaxiei Andromeda din istorie. E cea mai mare imagine compozita a galaxiei vecine.

Cea mai asteptata decizie a Bancii Centrale Europene

Banca Central Europeana va injecta in economia europeana peste o mie de miliarde de euro pana la sfarsitul anului 2016, adica 50 de miliarde de euro pe luna, in incercarea de a opri deflatia si a trece pe crestere economia statelor din zona euro.

Ponta ii raspunde lui Iohannis: Programul nostru este cea mai buna varianta pentru Romania

Premierul Victor Ponta afirma, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat joi seara ca isi doreste un guvern PNL, ca Executivul pe care il conduce este social-liberal si a indeplinit programul USL in proportie de 80%, programul sau pe 2015-2016 fiind cea mai buna varianta pentru Romania.

Ponta ii raspunde lui Iohannis si spune ca programul PSD este cea mai buna varianta

Premierul Victor Ponta a scrie pe Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat intr-un interviu televizat ca isi doreste un guvern PNL, ca Executivul pe care il conduce este social-liberal si ca a indeplinit programul USL in proportie de 80%, programul sau pe 2015-2016 fiind cea mai buna varianta pentru Romania.

KLM este cea mai sigura companie aeriana din Europa in 2014

KLM este cea mai sigura companie aeriana din Europa si a cincea la nivel mondial in 2014, in timp ce Cathay Pacific Airways din Hong Kong ocupa locul intai intr-un clasament global privind siguranta zborului, intocmit de centrul de evaluare german.

Olimpicii de la Vianu, medaliati la cea mai grea olimpiada internationala - Zhautykov din Kazahstan

Sute de elevi ai Colegiului National Tudor Vianu din Bucuresti se clasifica anual la olimpiadele nationale si internationale. Adevarul a stat de vorba cu olimpicii intorsi din Kazahstan, unde au castigat medalii de bronz si de argint. Liceenii spun ca a fost cea mai grea olimpiada la care au participat pana acum si ca rusii sunt cei mai temuti competitori la nivel international.

Care este cea mai periculoasa pozitie sexuala pentru barbati

Ritmul alert al sexului poate fi foarte placut, dar in acelasi timp foarte periculos, mai ales in anumite pozitii. Cercetatorii brazilieni au determinat cea mai periculoasa pozitie sexuala pentru barbati, vinovata de majoritatea cazurilor de fracturi de penis.

Emisiunea Wall-Street 360: De ce romanii au cea mai scazuta toleranta la risc din regiune

Romanii au cea mai scazuta toleranta la risc din regiune, dar scaderea dobanzilor bancare ii face pe tot mai multi sa isi indrepte atentia catre alternativele de investitii, a declarat Romulus Mircea, specialist investitii in cadrul Raiffeisen Bank.

Ea este cea mai batrana mama din lume! La 70 de ani a nascut doi gemeni

Un cuplu de varstnici din provincia Uttar Pradesh India), au impreuna un copil de sase ani. in 2008, femeia, atunci in varsta de 70 de ani, a devenit cea mai batrana mama din lume, dupa ce a nascut doi.

Marius Copil la cea mai buna performanta din cariera intr-un turneu de Mare Slem

Ajuns in premiera pe tabloul principal la un turneu de Mare Slem, jucatorul Marius Copil a trecut marti de primul tur si obtine astfel cea mai mare performanta din cariera.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )