Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO: Cum a marcat MApN Ziua indragostitilor

România Liberă România Liberă,
FOTO: Cum a marcat MApN Ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor a fost marcata si pe contul de Facebook al Ministerului Apararii Nationale. Pe contul Armatei au fost postate fotografii cu indragostiti, dar si dedicatii muzicale. continuă pe România Liberă

FOTO Serbarile Lenkerului, de Ziua indragostitilor la Cavnic

Peste 50 de participanti s-au inscris la editia din acest an a Serbarilor Lenkerului, eveniment care a avut loc de Ziua indragostitilor pe drumul care leaga orasul Cavnic de localitatea Baiut.

FOTO. Ziua indragostitilor: Patru idei ingenioase pentru un mic dejun romantic

Daca vrei sa iti surprinzi iubita de Ziua indragostitilor, incearca e sa ii pregatesti un mic dejun ingenios. Nu trebuie sa petreci prea mult timp in bucatarie; tot ce trebuie sa faci e sa dai frau liber imaginatiei. Pe langa sucul natural de fructe si cafeaua cu lapte, adauga la micul dejun cateva inimioare. Publicatia Today iti sare in ajutor cu urmatoarele preparate.

FOTO. Ziua indragostitilor: Cinci idei neinspirate de cadouri pentru iubitul tau

Cadoul pe care i-l faci iubitului de Ziua indragostitilor trebuie sa fie interesant si personal, dar fara sa il stanjeneasca. Prea multa dragalasenie poate strica atmosfera pe care ti-o doresti. Daca vei reusi sa ii faci un cadou cu care sa ii faca placere sa se laude in grupul de prieteni, succesul tau va fi garantat. Iata cinci idei de cadouri, formulate de site-ul modernmom. com, de care trebuie sa te feresti: .

Cum si-au petrecut bucurestenii Ziua indragostitilor. Oamenii s-au batut pe bilete la Fifty shades of Grey

Ieri, de Ziua indragostitilor, Centrul Vechi al Capitalei si mall-urile au fost luate cu asalt de bucuresteni dornici sa petreaca clipe de neuitat alaturi de persoana iubita. in timp ce unii au ales sa se distreze prin pub-uri si restaurante, altii s-au inghesuit in fata salilor de cinema ca sa prinda un bilet la filmul momentului: Fifty Shades of Grey.

Un politist a vrut sa se sinucida de Ziua indragostitilor. Barbatul se afla in stare grava la spital dupa ce a baut un litru de clor

Un politist botosanean a vrut sa-si puna capat zilelor chiar de Ziua indragostitilor. Se pare ca acesta nu mai suporta certurile cu sotia si a baut clor intr-un moment de disperare. A ajuns cu o ambulanta la spital. Cazul nu a fost singular, o botosaneanca tot din cauza neintelegerilor din familie a vrut sa se sinucida.

TOP 10. Cele mai amuzante mesaje de Ziua indragostitilor

Daca vrei sa fii original si sa iti surprinzi partenerul de Ziua indragostitilor, renunta la clisee si trimite-i un mesaj amuzant. Iata topul celor mai amuzante mesaje de Ziua indragostitilor, potrivit publicatiei Congratulations.

HOROSCOP 14 februarie: Ziua indragostitilor aduce surprize si momente speciale

Astrele aduc in acest weekend dragoste si mult romantism pentru zodii. Afla cum vei petrece de Ziua indragostitilor.

Valentines Day, sarbatorita pe Google: Ce doodle are pentru Ziua indragostitilor

Valentines Day este sarbatorita pe Google cu un doodle special. Cei doi indragostiti sunt cele doua litereo din centrul logo-ului companiei. Valentines Day sau Ziua indragostitilor se sarbatoreste pe 14 februarie, anual, iar acum Google ii dedica un doodle. Accesezi prima pagina a motorului de cautare:google. ro saugoogle. com, in functie de ce nevoie ai, si vei [].

Din dragoste pentru sania cu volan: Serbarile Lenkerului de Ziua indragostitilor la Cavnic

Indragostitii din Maramures sunt asteptati de Ziua indragostitilor la Cavnic pentru a participa la cea de-a 11 editie a Serbarilor Lenkerului. Evenimentul va avea loc in data de 14 februarie la Cavnic, cu incepere de la ora 10:00.

Idei de cadouri de Ziua indragostitilor pentru ea dragoste care incape in poseta

Dacaincanu i-ai luat ceva special de Valentines Day nu dispera. Avem noi idei de cadouri de Ziua indragostitilor pentru ea. in cazul in care ai ratat articolul nostru cu idei de cadouri de Valentines Day pentru ea, sau sugestiile noastre ti s-au parut prea traznite, am zis sa mai facem o incercare. Ne-am gandit si [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )