Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Un invatator din judetul Vaslui, cercetat penal dupa ce a rupt urechile unei eleve in timpul orelor

Adevărul Adevărul,
FOTO Un invatator din judetul Vaslui, cercetat penal dupa ce a rupt urechile unei eleve in timpul orelor

Politistii Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui IPJ) au declansat o ancheta in cazul unui invatator de la Scoala Delesti, comuna Cozmesti, acuzat ca a agresat o eleva in timpul orelor de curs. Potrivit medicilor legisti, fetita, eleva in clasa a treia, are nevoie de 3-4 zile ingrijiri medicale, prezentand leziuni la nivelul urechilor. continuă pe Adevărul

Un invatator din judetul Vaslui, cercetat penal dupa ce a rupt urechile unei eleve in timpul orelor

Politistii Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui IPJ) au declansat o ancheta in cazul unui invatator de la Scoala Delesti, comuna Cozmesti, acuzat ca a agresat o eleva in timpul orelor de curs. Potrivit medicilor legisti, fetita, eleva in clasa a treia, are nevoie de 3-4 zile ingrijiri medicale, prezentand leziuni la nivelul urechilor.

Vaslui: invatator cercetat penal dupa ce ar fi batut o eleva.

Un invatator din judetul Vaslui este cercetat penal de politisti pentru purtare abuziva, dupa ce ar fi batut in timpul orelor o eleva in varsta de noua ani care, potrivit medicilor legisti, are nevoie de patru zile de ingrijiri medicale pentru vindecarea ranilor suferite la fata, relateaza Mediafax. Potrivit plangerii depuse la Politie de unchiul elevei, in calitate de tutore, invatatorul de la scoala primara din localitatea Delesti a lovit-o pe fetita cu palmele peste fata si apoi a tras-o de .

Dosar penal, in cazul femeii din judetul Vaslui care a batut un copil pe care-l avea in ...

Politistii au intocmit dosar penal pentru loviri sau alte violente pe numele femeii din localitatea vasluiana Epureni, care si-ar fi batut cu o coada de matura fetita de opt ani avuta in plasament familial, transmite Mediafax. Tanara de 25 de ani care, impreuna cu sotul sau, o avea in plasament pe fetita de opt ani, ar fi abuzat-o fizic pe copila atat cu palmele peste fata si cap, cat si cu o coada de matura, cu care a lovit-o peste o mana si un picior, au afirmat rerpezentantii Politiei .

Vaslui: invatator cercetat penal pentru purtare abuziva, dupa ce ar fi batut o eleva

Un invatator din judetul Vaslui este cercetat penal de politisti pentru purtare abuziva, dupa ce ar fi batut in timpul orelor o eleva in varsta de noua ani care, potrivit medicilor legisti, are nevoie de.

O comuna din judetul Vaslui a reusit o premiera: Acces interzis pentru Chevron!

Consiliul Judetean Vaslui a respins cererea companiei Chevron pentru amplasarea celei de-a cincea sonde de explorare a gazelor de sist, in localitatea vasluiana Urdesti, comuna Dodesti, dupa ce primarul comunei a refuzat sa elibereze un aviz favorabil.

O comuna din judetul Vaslui a reusit o premiera: Acces interzis pentru Chevron

Consiliul Judetean Vaslui a respins cererea companiei Chevron pentru amplasarea celei de-a cincea sonde de explorare a gazelor de sist, in localitatea vasluiana Urdesti, comuna Dodesti, dupa ce primarul comunei a refuzat sa elibereze un aviz favorabil.

Eleva de 9 ani, abuzata de invatator. A lovit-o cu palmele peste fata si a tras-o de o ureche pana i-a provocat sangerari

Un invatator din judetul Vaslui este cercetat penal de politisti pentru purtare abuziva. Dascalul este acuzat ca ar fi batut in timpul orelor o eleva in varsta de noua ani care, potrivit medicilor legis.

Doua tiruri s-au rasturnat in judetul Vaslui

Doua autocamioane s-au rasturnat in aceasta dupa amiaza, in zona municipiului Husi din cauza soferilor care nu au adaptat viteza la conditiile de drum. Doua persoane au ajuns la spital cu fracturi si traumatisme, insa starea lor este stabila.

Razie de amploare in judetul Vaslui, in cautarea romilor racordati ilegal la retelele de curent electric

Politistii si jandarmii vasluieni, impreuna cu reprezentanti din cadrul E-ON Distributie Moldova, au desfasurat o actiune in cartierele de romi pe raza orasului Negresti si comunei Bacesti, pentru identificarea situatiilor de sustragere de energie electrica si tragerea la raspundere a persoanelor vinovate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )