Libnet.ro
UNICEF

06:30

FOTO Kate Middleton a iesit cu copiii in parc. Arata exact ca niste copii normali, nu mai sunt print si printesa

Adevărul Adevărul,
FOTO Kate Middleton a iesit cu copiii in parc. Arata exact ca niste copii normali, nu mai sunt print si printesa

Detin titluri nobiliare, iar intr-o buna zi Printul George va fi rege, in timp ce surioara lui, Printesa Charlotte, va servi drept rezerva la tronul britanic. Pana atunci, insa, micutii Ducilor de Cambridge sunt doar niste copii care-si doresc sa faca lucruri pe care oricare alti copii le-ar face la varsta lor. continuă pe Adevărul

FOTO! Kate a iesit cu copiii in parc! Arata exact ca niste copii normali nu mai sunt print si printesa

Detin titluri nobiliare, iar intr-o buna zi Printul George va fi rege, in timp ce surioara lui, Printesa Charlotte, va servi drept rezerva la tronul britanic. Pana atunci, insa, micutii.

Kate Middleton, o zi normala, alaturi de George si Charlotte

Kate Middleton ne arata, inca o data, ca poti fi o femeie si o mama normala, chiar daca faci parte din familia regala britanica. In weekend, a iesit alaturi de printul George si printesa Charlotte la un eveniment dedicat echitatiei si au facut tot posibilul pentru a se pierde in multime si a nu iesi in evidenta. Ducesa a purtat o rochie de la Zara, care costa doar 45 de euro.

Creatoarea de moda preferata a lui Kate Middleton a acuzt-o pe Meghan Markle ca rochia ei de mireasa este copiata:Rochia ei este identica cu una dintre rochiile noastre

Una dintre creatoarele de moda preferate a lui Kate Middleton, Emilia Wickstead, se confrunta cu o problema legata de rochia de mireasa Givenchy a lui Meghan Markle. Pe ziarul Daily Mail, Wickstead a.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )