Libnet.ro
UNICEF

05:45

FOTO Microbuze scolare noi pentru elevii navetisti din 12 comune vasluiene

Adevărul Adevărul,
FOTO Microbuze scolare noi pentru elevii navetisti din 12 comune vasluiene

Reprezentantii Prefecturii Vaslui au repartizat joi microbuze pentru transportul elevilor navetisti pentru 12 primarii din din judet. continuă pe Adevărul

Perioadele ianuarie-februarie si noiembrie-decembrie 2022, alternative pentru Cupa Mondiala din Qatar

Perioadele ianuarie-februarie 2022 si noiembrie-decembrie 2022 reprezinta eventualele alternative pentru Cupa Mondiala din Qatar, a anuntat, luni, FIFA, informeaza AFP, citata de Mediafax. Secretarul general al.

Grecia estimeaza crestere economica, pentru prima data din 2008

Autoritatile elene estimeaza ca economia tarii va intra pe crestere in cel de-al treilea trimestru al acestui an, pentru prima data din 2008 si preconizeaza un avans al produsul intern brut de 0,6% la sfarsitul anului.

Romania a donat 100 de microbuze scolare Republicii Moldova

Romania doneaza Ministerului Educatiei din Republica Moldova 100 de microbuze destinate transportului de elevi, informeaza Mediafax. Bugetul Ministerului Dezvoltarii a fost suplimentat, la.

Examenul de rezidentiat a fost amanat pentru 23 noiembrie din cauza alegerilor prezidentiale

Examenul pentru rezidentiat a fost decalat din cauza alegerilor. Ministerul Sanatatii a luat decizia ca examenele sa se organizeze in data de 23 noiembrie 2014 pentru a nu se suprapune cu al doilea tur al.

John Kerry se afla in vizita in Arabia Saudita pentru mobilizarea tarilor din regiune impotriva Statului Islamic

Secretarul de stat american John Kerry a sosit joi in Arabia Saudita pentru a incerca sa mobilizeze zece tari arabe si Turcia in lupta impotriva Statului Islamic SI) prin consolidarea cooperarii lor .

Scrisoare deschisa pentru Klaus Iohannis, din partea sibienilor: Sute de familii sufera din cauza arogantei si indiferentei dumneavoastra

O tanara din Sibiu urmeaza modelul celei care i-a scris o scrisoare deschisa lui Victor Ponta si a scris una pentru primarul Sibiului, Klaus Iohannis. Colceriu Elena-Denisa ii reproseaza edilului ca a plecat la.

Producatorii de mobila solicita Guvernului sustinere pentru rezolvarea problemelor din domeniu

Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii - BIFE-SIM 2014 reuneste, in perioada 10 - 14 septembrie 2014, peste 325 de firme din industria mobilei, din care 110 producatori romani, care vor expune la Centrul expozitional Romexpo din Capitala.

Elis Pavaje, lucrari de 4,67 milioane lei pentru modernizarea centrului din Alba Iulia

Producatorul autohton Elis Pavaje a incheiat un parteneriat cu Primaria municipiului Alba Iulia, pentru realizarea lucrarilor de reamenajare a centrului orasului, proiectul fiind demarat de edili la inceputul lunii septembrie, iar valoarea totala a contractului situandu-se la 4,67 milioane lei, dintre care 1,4 milioane prevazuti pentru acest an.

16 milioane euro pentru modernizarea semafoarelor din Capitala

Serviciile de mentenanta, reparatii si modernizare a instalatiilor si echipamentelor pentru managementul traficului rutier in Capitala ar urma sa coste 16,1 milioane euro, potrivit unui anunt al Administratiei Strazilor Bucuresti, pentru contractarea acestor servicii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )