Libnet.ro
UNICEF

09:01

FOTO. Pericol de explozie la intrarea in orasul Dragasani din cauza unui tir

Adevărul Adevărul,
FOTO. Pericol de explozie la intrarea in orasul Dragasani din cauza unui tir

Soferul tirului circula DN 64, pe sensul Slatina - Ramnicu Valcea, cand a pierdut controlul volanului. Tirul a iesit de pe carosabil, a patruns in curtea unor localnici din Dragasani si s-a oprit intr-o casa. in mers, autocamionul a distrus o conducta de gaze, masina parcata in curte si, partial, ambele locuinte ale unei familii. continuă pe Adevărul

FOTO Pericol de explozie la intrarea in orasul Dragasani din cauza unui TIR

Soferul TIR-ului circula pe DN 64, pe sensul Slatina - Ramnicu Valcea, cand a pierdut controlul volanului. TIR-ul a iesit de pe carosabil, a patruns in curtea unor localnici din Dragasani si s-a oprit intr-o casa. in mers, autocamionul a distrus o conducta de gaze, masina parcata in curte si, partial, ambele locuinte ale unei familii.

A fost la un pas de MOARTE din cauza SEXULUI oral. E unul din cei mai mari actori de la Hollywood

In varsta de 68 de ani, actorul Michael Douglas a povestit cu mare sinceritate despre cauza imbolnavirii sale de cancer la gat. Actorul spune ca din cauza sexului oral, actorului i-a aparut tumoarea.

Alba: O batrana a murit din cauza unor grave leziuni dupa ce a fost violata de doi barbati

Doi barbati din judetul Alba au fost retinuti, luni, fiind acuzati ca au violat si lovit o batrana de 80 de ani din Zlatna, care a murit ulterior din cauza leziunilor suferite. Politistii au stabilit ca.

Trafic feroviar intrerupt intre Germania si Austria din cauza inundatiilor: 200 de persoane au fost evacuate, iar alte doua, date disparute

Traficul feroviar dintre Germania si Austria a fost inchis, duminica, din cauza inundatiilor provocate de ploile torentiale, informeaza AFP. in landurile Baden-Wurttemberg, Bavaria, Saxa si Turingia au.

Florin Alexe, liderul TNL: Alegerile pentru sefia TNL Suceava, anulate din cauza interventiei in procesul de vot

Florin Alexe, liderul Tineretului National Liberla TNL), a declarat, duminica, ca alegerile pentru sefia TNL Sueava au fost anulate din cauza interventiei in procesul de vot, relateaza Mediafax. S-au anulat.

Alegerile de la TNL Suceava au fost anulate din cauza interventiei in procesul de vot

Liderul TNL, Florin Alexe, a declarat, duminica, la Iasi, ca alegerile pentru sefia TNL Suceava au fost anulate din cauza interventiei in procesul de vot, el sustinand ca in sala au intrat mai multi delegati decat ar fi trebuit, transmite Mediafax.

Alegerile de la Tineretul National Liberal Suceava au fost anulate din cauza interventiei in procesul de vot. Liderul PNL Suceava: Ce s-a intamplat este o mare magarie

Liderul TNL, Florin Alexe, a declarat, duminica, la Iasi, ca alegerile pentru sefia TNL Suceava au fost anulate din cauza interventiei in procesul de vot, el sustinand ca in sala au intrat mai multi delegati decat ar fi trebuit, transmite Mediafax. UPDATE Liderul PNL Suceava: Ceea ce s-a intamplat la alegerile din organizatia TNL este o mare magarie.

Alegerile de la TNL Suceava, anulate din cauza interventiei in procesul de vot

Liderul TNL, Florin Alexe, a declarat, duminica, la Iasi, ca alegerile pentru sefia TNL Suceava au fost anulate din cauza interventiei in procesul de vot, el sustinand ca in sala au intrat mai multi delegati decat ar fi trebuit, informeaza Realitatea. net.

Din cauza revoltelor, turcii care aveau bani pe Bursa au pierdut tot ce castigasera in 2013

Bursa de la Istanbul si lira turceasca au fost in picaj la inceputul acestei saptamani, investitorii reactionand puternic negativ la protestele anti-guvern din ultimele patru zile.

Sase morti si mii de locuinte evacuate in Europa, din cauza inundatiilor.

Cel putin sase persoane au murit si alte cateva au fost date disparute, luni, in urma inundatiilor provocate de ploile torentiale din Europa Centrala, unde mii de locuinte au fost evacuate, in special in Germania, Cehia si Austria, relateaza AFP, potrivit Mediafax. In regiunile afectate, aceleasi imagini cu barbati, femei si copii in ploaie, manuind saci cu nisip pentru construirea digurilor, reamintesc de inundatiile din 2002. In Cehia, unde Guvernul a decretat stare de urgenta in aproape .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )