Libnet.ro
UNICEF

13:00

FOTO: Seful PSD, Liviu Dragnea, a participat la Ziua Nationala a Costumului Traditional, la Bistrita-Nasaud

România Liberă România Liberă,
FOTO: Seful PSD, Liviu Dragnea, a participat la Ziua Nationala a Costumului Traditional, la Bistrita-Nasaud

Seful PSD, Liviu Dragnea, a participat, duminica, la Ziua Nationala a Costumului Traditional, care a avut loc la Bistrita-Nasaud. in acest context, el a facut fotografii cu participantii, dar si cu fosti politicieni precum fosta ministra Doina Pana. continuă pe România Liberă

Seful PSD, Liviu Dragnea, despre posibilitatea de a candida la alegerile prezidentiale: Vom avea aceasta discutie in 2019

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sugerat, duminica seara, ca este prematur sa discute despre o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale din anul 2019.

Liviu Dragnea: Rosiile cultivate in cadrul programului de sprijin pentru tomate sunt curate suta la suta. Ministrul Agriculturii: in aceasta perioada, au fost scoase pe piata 216 tone

Seful PSD, Liviu Dragnea, a precizat, vineri, ca rosiile cultivate in cadrul Programului de sprijin pentru tomate nu contin pesticide sau alte produse chimice. La randul sau, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anuntat ca, in aceasta perioada, producatorii romani au scos pe piata 216 tone de tomate, iar inainte de ajunge in piata au fost prelevate probe de la rosii si au fost analizate.

Dragnea, despre speculatiile ca a intrat in campania pentru prezidentiale: Eu nu debutez in campania electorala asa lent!

Presedintele PSD Liviu Dragnea a aratat, la Sinteza zilei, ca prezenta sa la Bistrita-Nasaud, unde a participat la Ziua Nationala a Portului Traditional, nu a reprezentat un debut al campaniei sale electorale.

Liviu Dragnea: O sa avem o discutie in PSD despre o posibila remaniere guvernamentala, dar nu este obligatoriu sa se finalizeze cu propuneri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca luna viitoare se va discuta in PSD despre o posibila remaniere guvernamentala, precizand ca este posibil ca discutiile sa nu se incheie cu.

Liviu Dragnea, la Congresul UDMR: Poate reusim sa va convingem sa votati candidatul PSD la prezidentialele din 2019

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in cadrul Congresului UDMR care se desfasoara sambata la Zalau, ca isi doreste o colaborare mai stransa cu Uniunea si spera ca la alegerile prezidentiale din 2019, alegatorii maghiari sa voteze, in premiera, candidatul propus de catre PSD.

VIDEO NO COMMENT Liviu Dragnea, intampinat de o femeie cu un buchet de flori rosii in Craiova. Care este reactia liderului PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost miercuri intr-o vizita la Craiova impreuna cu ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu fost primar al Craiovei), ocazie cu care a fost intampinat cu un buchet de flori rosii de catre o femeie. Dragnea a parut incurcat de aceasta primire. Vezi imaginile in articol.

Liviu Dragnea: Serban Nicolae nu a fost sanctionat, sper ca nu va parasi partidul. Sunt multi care critica PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, in cursul unei deplasari in judetul Ialomita, ca senatorul social-democrat Serban Nicolae nu a fost sanctionat, motiv pentru care spera ca acesta nu va parasi partidul.

Detalii incredibile despre inceputul ascensiunii politice a lui Liviu Dragnea: S-a dus cu un somn mare de Dunare, de vreun metru si ceva

Actualul lider PSD Liviu Dragnea si-a inceput ascensiunea in politica in anii 90, fiinf initiat membru al Partidului Democrat. Un fost apropiat al lui a povestit in 2011 cum a reusit Dragnea.

Liviu Dragnea: Daca ne vom gandi in coalitie la intrarea la guvernare a UDMR, eu voi fi foarte pozitiv

Presedintele PSD Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Romania TV, ca va fi foarte pozitiv daca in coalitia de guvernamant se va discuta despre cooptarea la guvernare a UDMR, el precizand ca discursul sau de la Congresul de sambata al Uniunii nu a vizat direct intrarea in Guvern a UDMR, cat colaborarea la nivel local.

Liviu Dragnea, ANUNT de ultima ora la Antena 3

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca a purtat o discutie cu premierul Sorin Grindeanu si cu presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu cu privire la activitatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2579 seconds )