Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dragnea, despre speculatiile ca a intrat in campania pentru prezidentiale: Eu nu debutez in campania electorala asa lent!

Antena3 Antena3,
Dragnea, despre speculatiile ca a intrat in campania pentru prezidentiale: Eu nu debutez in campania electorala asa lent!

Presedintele PSD Liviu Dragnea a aratat, la Sinteza zilei, ca prezenta sa la Bistrita-Nasaud, unde a participat la Ziua Nationala a Portului Traditional, nu a reprezentat un debut al campaniei sale electorale. continuă pe Antena3

Seful PSD, Liviu Dragnea, despre posibilitatea de a candida la alegerile prezidentiale: Vom avea aceasta discutie in 2019

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sugerat, duminica seara, ca este prematur sa discute despre o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale din anul 2019.

Seful PSD, despre comisia care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009: M-ar interesa foarte mult sa intelegem ce s-a intamplat in acea seara. Sper sa vina cat mai multi oameni la audieri

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca la audierile in comisia parlamentara care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009 trebuie sa se prezinte toate persoanele care pot oferi raspunsuri.

Liviu Dragnea, despre atacul cibernetic: Poate hackerii astia sunt romani buni si au vrut sa traga un semnal de alarma

Prezent sambata la Bistrita, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a vorbit despre atacurile cibernetice inregistrate vineri, sustinand ca poate hackerii sunt romani si au vrut sa traga un semnal de alarma ca sistemele de protectie ale institutiilor sunt degeaba.

Microsoft a dat detalii despre urmatorul update major pentru Windows 10 si despre planurile in legatura cu realitatea virtuala

La conferinta anuala Build 2017 desfasurata la Seattle, Microsoft a dezvaluit primele detalii in legatura cu urmatoarea actualizare majora pentru Windows, denumita Windows 10 Fall Creators Update, disponibila la finele acestui an. Compania a anuntat si planuri in asa-numitul domeniu Mixed Reality care reprezinta o combinatie intre realitatea virtuala si cea augmentata VR si AR).

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )