Libnet.ro
UNICEF

06:15

FOTO De ce a tinut Bianca Andreescu sa le multumeasca romanilor, desi pentru ea acasa inseamna Canada

Adevărul Adevărul,
FOTO De ce a tinut Bianca Andreescu sa le multumeasca romanilor, desi pentru ea acasa inseamna Canada

Bianca Andreescu a facut un turneu memorabil la Auckland, in Noua Zeelanda, unde a fost la un singur game de a castiga primul ei turneu WTA. continuă pe Adevărul

Imediat dupa ce a pierdut finala de la Auckland, Bianca Andreescu a avut un mesaj pentru fanii din Romania

Bianca Andreescu 18 ani) a pierdut finala de la Auckland, in fata Juliei Georges. Venita din calificari, jucatoarea care reprezinta Canada a fost invinsa in trei seturi, scor 6-2, 5-7, 1-6, desi a fost la un singur game de victorie.

DigiSport: Cum a pierdut-o Romnia pe Bianca Andreescu, noua senzatie a tenisului mondial

Bianca Andreescu este senzatia acestui debut de sezon din circuitul WTA. Desi provine din parinti romani, jucatoarea care le-a invins pe Caroline Wozniacki si Venus Williams s-a nascut in Canada. Mama ei a dezvaluit cu doi ani in urma de ce niciodata nu s-a pus problema ca sportiva al carei idol este Simona Halep sa reprezinte tara noastra.

Bianca Andreescu, dupa ce a pierdut finala de la Auckland: A fost foarte greu pentru mine sa raman concentrata

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 18 ani) a avut o prima reactie dupa ce a pierdut finala turneului feminin de tenis de la Auckland. Tuturor celor de acasa, din Canada si din.

Gonita de sistem: Motivul pentru care Bianca Andreescu nu evolueaza pentru Romania, ci a ales sa reprezinte Canada

Bianca Andreescu e furnizat surpriza inceputului de an, eliminand-o pe Caroline Wozniacki in optimile turneului de la Auckland.

Salt urias in clasamentul WTA pentru Bianca Andreescu, dupa performantele din Noua Zeelanda. Unde va ajunge sportiva de 18 ani saptamana viitoare

Bianca Andreescu face furori la turneul de la Auckland, din Noua Zeelanda, unde va juca in finala competitiei, dotate cu premii de 250. 000 de dolari.

O noua victorie de senzatie pentru Bianca Andreescu: Venus Williams, ultima victima

Canadianca Bianca Andreescu, sportiva cu origini romanesti, este senzatia inceputului de an in tenisul mondial. Dupa ce a joi a eliminat numarul 2 mondial, Caroline Wozniacki, aceasta a recidivat la doar 24 de or.

Bianca Andreescu, jucatoarea inceputului de an in tenisul feminin

Noua senzatie a tenisului feminin, Bianca Andreescu, sportiva care reprezinta Canada, dar are origini in Romania, a fost aproape de primul trofeu al carierei, insa a pierdut la limita finala de la Auckland.

Bianca Andreescu a pierdut finala de la Auckland

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 18 ani) a fost invinsa in trei seturi, 2-6, 7-5, 6-1, de germanca Julia Goerges, campioana en titre si favorita numarul 2, duminica, in finala.

WTA Auckland: Bianca Andreescu, nvinsa n finala de Julia Goerges

Bianca Andreescu 152 WTA - venita din calificari) a pierdut finala turneului WTA de la Auckland, sportiva canandiana de origine romana fiind invinsa de Julia Goerges Germania, 14 WTA, cap de serie numarul doi) in trei seturi, scor 2-6, 7-5, 6-1.

Bianca Andreescu a ratat sansa de a castiga primul titlu WTA, dupa o finala in care si-a adjudecat primul set

Bianca Andreescu este jucatoarea inceputului de an in tenisul feminin, chiar daca a pierdut finala turneului din Noua Zeelanda.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )