Libnet.ro
UNICEF

13:30

FOTO Un traseu din Romania, in topul celor mai periculoase drumuri din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Un traseu din Romania, in topul celor mai periculoase drumuri din lume

BBC a facut o trecere in revista a drumurilor considerate a fi cele spectaculoase si mai riscante pentru soferi, dar care merita sa fie parcurse macar o data in viata gratie experientei oferite calatorului. continuă pe Adevărul

Om de afaceri care s-a aflat in topul celor mai bogati romani, in arestul politiei

Omul de afaceri Marius Benegui, care a fost inclus in urma cu mai multi ani in topul celor mai bogati romani realizat de o revista de specialitate, a fost retinut, ieri, pentru 24 de ore.

Romania ocupa locul 5 intr-un top al celor mai mari consumatori de alcool

Romanii ocupa locul cinci din 194, in topul celor mai mari consumatori de alcool din lume. Potrivit unui clasament intocmit de Organizatia Mondiala a Sanatatii, romanii sunt devansati la capitolul.

ANAF: Termenul limita de depunere a declaratiei privind veniturile realizate din Romania (formularul 200) trebuie depus pana in 26 mai

Persoanele fizice au obligatia de a depune pana in 26 mai formularul 200 - Declaratie privind veniturile realizate din Romania pentru veniturile realizate in anul 2013, a transmis luni ANAF. Nedepunerea ei se sanctioneaza cu amenda de pana la 500 de lei, se mai arata in comunicat. Intra in text si vezi cine trebuie sa depuna formularul 200 si cine este exceptat de la aceasta obligatie.

Peste 150 de muzee din Romania vor fi deschise de Noaptea Muzeelor. Vezi ce muzee poti vizita in Bucuresti

Peste 150 de muzee si organizatii de cultura si educatie din 48 de localitati din Romania organizeaza vizite gratuite si evenimente speciale in noaptea de 17 spre 18 mai, in cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor, potrivit Agerpres. In Bucuresti, 18 muzee si 15 organizatii culturale isi asteapta publicul pana tarziu in noapte la expozitii, concerte, spectacole, proiectii, performance-uri si ateliere interactive. Evenimentul a ajuns la a zecea editie.

Entitatile din Romania vor putea dezvolta proiecte in parteneriat cu entitati din Islanda si Norvegia

Fondul Roman de Dezvoltare Sociala FRDS) a organizat, miercuri, 7 mai, la Hotel Royal Bucuresti, Seminarul pentru Identificare de Parteneri, un eveniment la care au participat peste 40 de institutii publice si organizatii neguvernamentale din Romania, Islanda si Norvegia pentru a planifica si construi proiecte ce pot fi depuse in cadrul Apelului Coerent, apel care vizeaza masuri pentru combaterea discriminarii si a exluziunii sociale si economice, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Adrian Cighi, FP: Listarea la Londra nu va distruge piata de capital din Romania

Listarea secundara la Londra reprezinta unul dintre proiectele importante pentru Fondul Proprietatea FP) la care lucram, dar si pentru piata de capital din Romania. Spre deosebire de unele opinii din piata, noi credem ca cele doua merg mana-n mana, a.

Povestea de succes a unui roman in SUA: A venit din Romania cu 26 de dolari si a ajuns sa vanda o afacere pentru jumatate de miliard

Povestea lui Cristian Gheorghe este una demna de un film - a ajuns in SUA din Romania comunista la inceputul anului 1990 fara sa stie limba engleza, cu 26 de dolari in buzunar, a trait intr-un hostel pentru tineri si a fost sofer de limuzina pentru a isi castiga traiul, scrie Business Insider, in editia electronica din Australia.

VIG: Piata de asigurari din Romania a crescut de 6 ori mai rapid decat cea din Austria

Piata de asigurari din tara noastra a crescut, in ultimul an, cu 13%, de sase ori mai rapid decat cea din Austria, care a sporit cu 2,2%, potrivit unui comunicat al Vienna Insurance Group VIG) trimis astazi redactiei.

Castelul Bran, cel mai cunoscut castel din Romania, scos la vanzare

Castelul Bran, cea mai faimoasa fortareata din Transilvania, este de vanzare, dar nu intr-un mod traditional, cu agenti imobiliari, scrie cotidianul The Telegraph, ci intr-o maniera tacita, viitoarele oferte fiind, parca, asteptate doar.

Dupa capsunari, IT-isti si medici, Germania recruteaza si educatoare din Romania

In Germania, educatoarele din gradinite sunt la mare cautare. Deoarece necesarul de personal nu poate fi nicicum acoperit din resurse autohtone, orasul Stuttgart cauta si in alte tari. Douazeci de posturi de educatori si educatoare care vorbesc germana au fost puse la bataie, unele contracte de munca sunt deja semnate. Romancele provin din Sighisoara, Sibiu, sau Timisoara, zone unde traditia invatarii limbii germane e inca vie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )