Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Uraganul Irma provoaca 14 morti in Atlantic si se indreapta catre SUA, unde evacuarile sunt in toi. Celula de criza la MAE

Adevărul Adevărul,
FOTO Uraganul Irma provoaca 14 morti in Atlantic si se indreapta catre SUA, unde evacuarile sunt in toi. Celula de criza la MAE

Uraganul Irma, retrogradat la categoria 4, se indreapta acum catre Cuba si urmeaza sa ajunga la sfarsitul saptamanii in Florida, dupa ce a provocat moartea a 14 persoane pe insulele intalnite in Atlantic. Centrul National pentru Uragane a emis avertizari pentru zona de sud-est a Statelor Unite, iar evacuarile sunt in toi, inclusiv la resedinta din Mar-a-Lago a presedintelui american Donald Trump. continuă pe Adevărul

Uraganul Irma provoaca 14 morti in Atlantic si se indreapta catre SUA, unde evacuarile sunt in toi. Celula de criza la MAE

Uraganul Irma, retrogradat la categoria 4, se indreapta acum catre Cuba si urmeaza sa ajunga la sfarsitul saptamanii in Florida, dupa ce a provocat moartea a 14 persoane pe insulele intalnite in Atlantic. Centrul National pentru Uragane a emis avertizari pentru zona de sud-est a Statelor Unite, iar evacuarile sunt in toi, inclusiv la resedinta din Mar-a-Lago a presedintelui american Donald Trump.

FOTO Irma va lasa Florida in bezna cateva zile si va devasta sud-estul SUA. Uraganul a provocat 17 morti in Atlantic si se apropie de Cuba

Uraganul Irma, retrogradat la categoria 4, se indreapta acum catre Cuba si urmeaza sa ajunga la sfarsitul saptamanii in Florida, dupa ce a provocat moartea a 17 persoane pe insulele intalnite in Atlantic. Centrul National pentru Uragane a emis avertizari pentru zona de sud-est a Statelor Unite, iar evacuarile sunt in toi, inclusiv la resedinta din Mar-a-Lago a presedintelui american Donald Trump.

Imagini din spatiu cu uraganul Irma, una dintre cele mai puternice furtuni din Atlantic, care a provocat 14 morti

Cosmonautul rus Serghei Riazanski a publicat pe pagina sa de Faceboook imagini cu uraganul Irma, asa cum se vede de pe Statia Spatiala Internationala.

Uraganul Irma loveste insulele Caraibe in timp ce se indreapta spre Puerto Rico

Uraganul Irma a spulberat azi dimineata insulele mici din nordul Caraibelor, fiind una din cele mai puternice furtuni inregistrate in Atlantic. Irma este pe cale sa loveasca Insulele Virgine Britanice si nordul Puerto Rico in curand, potrivit CNN.

FOTO VIDEO Tabloul dramei din zona afectata de uraganul Irma: Case puse la pamant, masini luate de vantul puternic, inundatii devastatoare. Ce a cauzat furtuna din Atlantic

Cel putin noua persoane au murit, iar alte 23 au fost ranite, in urma devastatorului uragan Irma, format in Oceanul Atlantic, potrivit Daily Mail. Este cea mai puternica furtuna inregistrata in ultimele decenii.

Imagini din spatiu cu uraganul Irma, una dintre cele mai puternice furtuni din Atlantic

Cosmonautul rus Sergey Ryazansky a publicat pe pagina sa de Faceboook imagini cu uraganul Irma, asa cum se vede de pe Statia Spatiala Internationala.

Cum se vede uraganul Irma de pe Statia Spatiala Internationala - VIDEO

Statia Spatiala Internationala a realizat o serie de fotografii cu uraganul Irma, cel mai puternic uragan care s-a format vreodata in Oceanul Atlantic, potrivit The Telegraph. Cu o durata de peste.

Uraganul Irma se indreapta spre Florida, lasand in urma 14 morti si mii de persoane fara adapost

Uraganul Irma a lovit joi Insulele Turks si Caicos, dupa ce a zdrobit insulele din Caraibe, omorand 14 persoane si lasand mii de persoane fara adapost. Irma se indreapta acum spre Florida, potrivit Globalnews. Furtuna a distrus insulele Barbuda, Saint Martin si Insulele Virgine britanice si americane.

VIDEO Uraganul Irma se indreapta spre Florida. Ce masuri vor lua autoritatile pentru a diminua pagubele materiale

Cel putin 14 persoane au murit, in urma uraganului Irma, iar pagubele materiale sunt inestimabile. Puternica furtuna se indreapta spre statul Florida, unde prezinta o amenintare majora pentru alimentarea cu energie electrica pentru milioane de persoane.

Uraganul Irma, vazut prin imagini realizate de Statia Spatiala Internationala (VIDEO)

Statia Spatiala Internationala a realizat mai multe fotografii din timpul uraganului Irma, cel mai puternic uragan care a trecut vreodata prin Oceanul Atlantic, potrivit The Telegraph. Avand o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )