Libnet.ro
UNICEF

09:30

FOTO VIDEO Armata Romana cumpara blindate americane si Dacii Duster Army

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Armata Romana cumpara blindate americane si Dacii Duster Army

Ministerul Apararii Nationale MApN) a anuntat ca in perioada imediat urmatoare va continua sa achizitioneze tehnica militara. in acesta faza este vorba de dotarea cu blindate americane Oshkosh JLTV pentru Fortele pentru Operatii Speciale si autospeciale Dacia Duster in varianta militarizata, dar si de achizitionarea unei noi escadrile de avioane de lupta F-16 Fighting Falcon. continuă pe Adevărul

VIDEO Fortele pentru Operatii Speciale isi cumpara blindate americane Oshkosh JLTV. Cat costa o astfel de masina

Fortele pentru Operatii Speciale FOS) vor fi dotate cu aproximativ 130 de blindate Oshkosh JLTV in valoare de 227 milioane lei. Ministerul Apararii Nationale va atribui contractul in regim de urgenta direct Guvernului SUA. Contractul, de tip Guvern la Guvern, nu va contine offset. Oshkosh JLTV vor inlocui mai vechile Humvee care sunt considerate acum depasite din punct de vedere al protectiei asigurate militarilor.

inscrieri in armata in 2020. Ce criterii sunt pentru a te angaja in Armata Romana

Ministerul Apararii Nationaleorganizeaza din nou o campanie de recrutare si selectie pentru cetatenii ce sunt dornici sa participe la inscrieri. Armata a anuntat ca sunt disponibile 1. 600 de locuri de rezervisti voluntari subofiteri, maistri militari, soldati si gradati). Aceste locuri sunt disponibile in diferite unitati militare precum in: Bacau, Arad, Botosani, Bistrita-Nasaud, Braila, Buzau, Brasov, .

VIDEO Armata a testat sistemele de armament ale transportoarelor Piranha

Seful Statului Major al Apararii, generalullocotenent Daniel Petrescu, si seful Statului Major al Fortelor Terestre, generalulmaior Iulian Berdila, au participat, in zilele de 3 si 4 noiembrie, la activitatile de verificare functionala a sistemelor de armament si a turelei telecomandate ale transportoarelor blindate pentru trupe TBT 8x8 PIRANHA V, efectuate in Centrul National de Instruire intrunita Getica, din zona Cincu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )