Libnet.ro
UNICEF

06:30

FOTO VIDEO Un barbat din Arges este grav ranit dupa ce a acrosat cu masina un stalp de beton, a daramat un gard si s-a oprit in alt stalp

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Un barbat din Arges este grav ranit dupa ce a acrosat cu masina un stalp de beton, a daramat un gard si s-a oprit in alt stalp

Un accident rutier a avut loc marti dimineata intr-o comuna din Arges. Soferul unui autoturism a fost preluat de ambulanta in stare grava, cu multiple traumatisme. continuă pe Adevărul

Cel mai poluat oras din Romania este si unul dintre cele mai frumoase. Locuitorii sunt sfatuiti sa ia masuri urgent

Un oras important din Romania se confrunta, in prezent, cu problema poluarii exagerate. Totodata, este vorba despre unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi din tara, iar locuitorii au fost sfatuiti chiar sa ia masuri, in acest sens. De asemenea, indicele de poluare era unul cu mult peste cat ar trebui sa afiseze .

Ce se intampla cu Gheorghe Dinca. Avocatul a dezvaluit prin ce trece criminalul din Caracal: Este o situatie trista!

Avocatul lui Gheorghe Dinca, Claudiu Lascoschi, a dezvaluit ce se intampla cu criminalul din Caracal in inchisoare. Ce se intampla cu Gheorghe Dinca? inainte de fi prins, Dinca ducea o viata in aparenta retrasa, traind separat de familia sa si practicand mecanica auto, taximetrie neautorizata, dar si diverse munci necalificate ziliere. Nepasator si rece, muncea .

Motociclist, grav ranit la cap si inconjuat de lupi pe munte in Maramures. Barbatul a cazut intr-o prapastie de 60 de metri

Interventie de ultima ora a salvamontistilor din zona Sugau, pe varful Tiganasu. Un motociclist a fost grav accidentat, dar salvatorii nu pot ajunge in acest moment la el din cauza ca baratul e inconjurat.

Motociclist, grav ranit la cap si inconjurat de lupi pe munte in Maramures. Barbatul a cazut intr-o prapastie de 60 de metri

Interventie de ultima ora a salvamontistilor din zona Sugau, pe varful Tiganasu. Un motociclist a fost grav accidentat, dar salvatorii nu pot ajunge in acest moment la el din cauza ca baratul e inconjurat.

Un barbat din Arges a fost arestat dupa ce si-a batut si sechestrat fosta concubina. Individul e acuzat de cinci infractiuni

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Pitesti au retinut un barbat de 24 de ani, din comuna argeseana Sapata, acuzat ca si-a batut si sechestrat fosta concubina in locuinta acesteia, din Pitesti.

Incendiile continua sa se extinda in California. Starea de urgenta, extinsa la nivelul intregului stat. Aproape trei milioane de persoane au fost afectate (FOTO, VIDEO)

Guvernatorul Californiei a extins starea de urgenta la nivelul intregului stat din cauzaparjolirii unor suprafete tot mai mari de terende incendiile intetite de vantul cu o putere fara precedent,.

FOTO VIDEO Drama oamenilor care insista sa traiasca la Geamana, langa cel mai mare iaz de steril din Europa

O femeie in varsta de 75 de ani, din Muntii Apuseni, care traieste in apropierea iazului de la Valea Sesei, mai are putin pana ce apa toxica si sterilul ii vor inunda casa.

FOTO VIDEO Catalonia divizata: Zeci de mii de unionisti au manifestat in Barcelona la o zi de la marsul separatistilor

Catalanii care sprijina uniunea cu Spania au manifestat duminica in Barcelona, la o zi dupa ce orasul a gazduit doua proteste pro-independenta, subliniind adanca ruptura politica din regiune, relateaza Reuters.

VIDEO Incendiile din California: Un nou ordin de evacuare a fost emis, in timp ce focul continua sa se raspandeasca

Autoritatile din California au emis un nou ordin de evacuare, in contextul in care incendiile, care au provocat caderi de curent masive, continua sa se raspandeasca, scrie BBC.

VIDEO Incendiile din California: Milioane de americani, avertizati ca vor ramane fara curent electric pana luni

Milioane de californieni risca sa ramana fara electricitate in timp ce pompierii continua lupta cu incendiile care fac ravagii in padurile din California.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )