Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Crin Antonescu despre candidatii la sefia PNL Cluj: L-as vota pe Horea Uioreanu, un om care s-a batut exemplar pentru partid

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Crin Antonescu despre candidatii la sefia PNL Cluj: L-as vota pe Horea Uioreanu, un om care s-a batut exemplar pentru partid

Dupa ce a inspectat noua pista a aeroportului si a raspuns intrebarilor jurnalistilor despre proiectul minier Rosia Montana si despre cum ar trebui rezolvata problema cainilor fara stapan, Crin Antonescu a afirmat ca motivul venirii sale la Cluj sunt alegerile liberalilor clujeni din data de 14 septembrie. A afirmat clar ca il sustine pe Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu despre o interventie americana in Siria: Romania va fi si din punctul de vedere al sustinerii parlamentare in prima linie a unei asemenea formule de interventie

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat marti ca Romania va fi si din punctul de vedere al sustinerii parlamentare in prima linie a unei asemenea formule de interventie, referindu-se la situatia din Siria. Antonescu a mai spus ca majoritatea parlamentara sustine pozitia primului-ministru si atunci cand vorbim despre o interventie rapida si ferma cred ca lucrurile sunt clare.

Crin Antonescu, despre pista Aeroportului din Cluj: E o lucrare al carei succes trebuie asigurat

Prezent pe noua pista a Aeroportului International din Cluj, presedintele Senatului, Crin Antonescu, a facut o scurta declaratie de presa cu privire la realizarea noii piste.

Crin Antonescu, despre pista Aeroportului din Cluj: Va ajuta la dezvoltarea economica a orasului

Prezent la Cluj Napoca pentru o intalnire cu colegii liberali, presedintele Senatului, Crin Antonescu, a facut si o scurta vizita pe noua pista de 2. 100 de metri a Aeroportului International din Cluj, o investitie de aproximativ 40 de milioane de euro.

Victor Ponta despre declaratia lui Crin Antonescu privind maidanezii: Politizarea este o porcarie. Asta a fost o prostie, cu ordonanta. Legea este la Camera Deputatilor, camera decizionala, si saptamana viitoare se va lua o decizie

Victor Ponta a spus joi politizarea este o porcarie atunci cind a fost intrebat cum comenteaza declaratia lui Crin Antonescu despre maidanezi. Crin Antonescu a declarat ca referendumul propus de Oprescu este inutil, e mai logica solutia cu Ordonanta de Urgenta propusa de Basescu. Ponta a respins inca o data sugestia presedintelui Basescu de a adopta o ordonanta de urgenta care sa permita eutanasierea, spunind ca prefera o lege, care este mai serioasa.

Antonescu, despre cazul Vosganian: Nu are niciun rost ca Parlamentul sa obstructioneze cercetarea.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti ca din punctul sau de vedere nu are niciun rost ca Parlamentul sa obstructioneze activitatea de cercetare penala in cazul lui Varujan Vosganian, relateaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat daca decizia politica a PNL este de a vota pentru avizul de incepere a urmaririi penale in cazul lui Vosganian. Nu am avut inca o sedinta, sigur, vom avea la grupul parlamentar. Punctul meu de vedere a fost intotdeauna, si de altfel PNL a votat .

Crin Antonescu recunoaste: Gigi Becali, o greseala pentru PNL

Decizia de a-l aduce pe Gigi Becali in PNL a fost o greseala. O spune liderul PNL, Crin Antonescu intr-o discutie pe care a avut-o cu Ludovic Orban. Liberalul recunoaste ca trebuia sa se gandeasca mai mult si.

Politic Show: Cui ii e teama de Piata Universitatii: Basescu da sah cu referendumul invalidabil, Ponta ingroapa Rosia Montana in Parlament pana dupa prezidentiale; Crin Antonescu, in sedinta PNL cu usile inchise: Nu stiu daca PNL e cu adevarat la putere

Crin Antonescu: Propun modificarea Regulamentului Senatului: premierul sa vina in plen o ora pe luna. Am un proiect pe care doresc sa-l initiez si eu la Senat, de modificare a Regulamentului Senatului tot in acest sens. Fosta candidata la parlamentare Anca Circu a picat Bac-ul a doua oara. De vina este sistemul neperformant si prafuit. Pentru a doua oara, fosta candidata la parlamentare, a picat examenul maturitatii.

Antonescu, despre proiectul Rosia Montana: Va trebui sa existe o comisie speciala pe in ...

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, luni, ca sustine constituirea unei comisii parlamentare speciale pentru analizarea proiectului privind exploatarea de aur de la Rosia Montana si ca este in favoarea votului deschis asupra proiectului de lege, relateaza Mediafax. Pe un proiect care starneste in chip firesc foarte multe discutii, foarte multe controverse in opinia publica romaneasca, iata chiar in strada, cum ar fi Rosia Montana, la Parlament eu cred. asta vom .

Traian Basescu: Crin Antonescu ar fi un dezastru pentru Romania.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca liderul PNL, Crin Antonescu, ar fi un dezastru pentru Romania ca presedinte. Ma intreb si eu cine poate fi noul presedinte. Crin Antonescu, cel care s-au autointitulat presedinte, ar fi un dezastru pentru Romania, a spus Traian Basescu intr-o dezbatere la adevarul. ro. Presedintele nu crede ca Monica Macovei sau Elena Udrea ar putea avea mai multe sanse la alegerile prezidentiale din 2014. Este adevarat ca si atunci cand am candidat eu prima data .

Crin Antonescu: Pana cand o instanta spune contrariul, il consider nevinovat pe Varujan Vosganian

Presedintele PNL, Crin Antonescu, crede in nevinovatia ministrului Economiei, Varujan Vosganian, suspectat de complot si de subminarea economiei nationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )